Novosti

Legendarni Robert Plant uživo u Puli!

Jedan od najboljih rock pjevača svih vremena stiže u Hrvatsku.

08 velj

Robert Plant, živuća legenda, pjevač i skladatelj grupe Led Zeppelin, održat će koncert u pulskoj Areni 30.07.2016! Glazbena ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Shape Shifters, vrijeme je za rock euforiju!

>>> ULAZNICE za koncert ROBERTA PLANTA u Puli kupite OVDJE!!!

Od 1980. godine, kada je bend prestao sa radom nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, dijeljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivan i bogat opus, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih suradnji! Neki od njih su sjajni albumi – 2007. godine »Raising Sand«  u duetu s bluegrass pjevačicom Alison Krauss te 2010. godine »Band Of Joy« s istoimenom pratećom grupom. Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom.  Svu energiju je usmjerio na „elektronski začinjen“ projekt s grupom Sensational Space Shifters,  s kojima je snimio i svoj posljednji album „Lullaby And ... The Ceaseless Roar ", te njime osvojio srca kritike i boravio na top ljestvicama brojnih zemalja.

Mnogobrojne hitove s tog albuma ali i njegovih uspješnica iz vremena Led Zepellina obožavatelji će konačno imati priliku čuti i vidjeti u pulskoj Areni, na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom dijelu Europe. 

O Robertu Plantu bismo mogli ispisati stranice i stranice no vjerujemo kako je dovoljno spomenuti klasike «Whole Lotta Love», «Black Dog», «Rock an Roll» ili pak epski «Stairway to Heaven»  i već bismo imali dovoljan razlog za uživanje pod zvijezdama u prelijepoj pulskoj areni!