Novosti

Dylan Moran stiže u ZAGREB!

Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea DYLAN MORAN stiže u Zagreb s novim, od kritičara hvaljenim, showom „OFF THE HOOK“.

datum i vrijeme događaja 07 pro

Zvijezda serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, u nedjelju 28. veljače 2016. u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj s početkom u 20 sati. 
Očekujte vrhunsku komediju kada DYLAN MORAN i  “OFF THE HOOK” stignu u Europu.

>>> ULAZNICE KUPITE OVDJE


MORAN - taj Oscar Wilde komedije - u zadnje vrijeme oštri svoju komičarski duh na neuobičajenim lokacijama kao što su Kijev, Moskva i Kazakhstan – što ga čini prvim zapadnjačkim komičarom koji je nastupio u St. Petersburgu.


Novi show „OFF THE HOOK“, Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je  kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.


Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti!**** “Poboljašavajući Shakespearea, Dilan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”


The Telegraph**** “Njegova komedija ima egzistencijalnu dimenziju. Zdepasti, kastrirani Dilan u nikotinskoj krizi oličenje je borbe koju svi vodimo u potrazi za značenjem života i povezanosti s drugima oko nas.”


The Guardian**** “Visokooktanski rafali irskog majstora mrzovolje... očaravajuće.”


Evening Standard**** “Svojim idejama i rječnikom Moran neumorno izbjegava rutinu istovremeno iz vas izvlačeći nekoliko slojeva smijeha.”


The Times
Podsjećamo - Dylan Moran je početkom listopada 2013. već nastupio u Zagrebu i to u sklopu turneje „Yeah yeah“. Tom prilikom za njegova dva nastupa u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog karte su planule mjesec dana unaprijed! Zato se pobrinite na vrijeme za svoje ulaznice za nastup Dylana Morana, u nedjelju 28.02.2016. u kinu Studentskog centra u Zagrebu! Nastup počinje od 20 sati, a primjeren je osobama starijima od 15 godina!