Novosti

Dame i...dame, stižu Chippendales

U travnju se očekuje rekordno visoka temperatua jer dolaze - CHIPPENDALES | Break the Rules tour

datum i vrijeme događaja 30 pro

U travnju ćete uživati u novom nezaboravnom showu atraktivnih plesača koji će u sklopu turneje »Break the Rules 2016« opasno zagrijati Kongresnu Dvoranu Zagrebačkog Velesajma i potaknuti maštu svih prisutnih. Pripremite se za ultimativnu žensku večer i na vrijeme nabavite svoje ulaznice, da ne ostanete bez ulaznice za zabavu godine!


TKO SU PLESAČI ZA KOJIMA UZDIŠE CIJELI SVIJET?


Priča o Chippendalesima započela je 1979.godine u Los Angelesu kada je  žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspjeh je bio eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u New Yorku i počeli raditi na koreografijama koje su povisile temperaturu u svakom kutku svijeta. Kombinacijom plesa, pjevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna točka Las Vegasa, gdje im u goste stižu svjetske zvijezde. Trenutačno im društvo radi supermodel Tyson Beckford.


Chippendalesi, koji su profesionalno scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg apsolutni svjetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tijekom posljednjih 35 godinanastupili ispred 100 milijuna žena u preko 100 država. Proputovali skoro 11 milijuna kilometara i na tom dugom i zahtjevnom putu upotrijebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tijela strgali više od 1.2 milijuna majica! Broj žena koji je zbog njih izgubilo tlo pod nogama niti ne računamo. Povećanju tih brojki ćemo s veseljem doprinjetii u Hrvatskoj! 15. travnja očekujemo veliku navalu dama koje će se zabaviti kao nikad i u potpunosti izgubiti razum! 


Kako prvih 20 obožavateljica kupnjom Premium ulaznice osvaja i mogućnost upoznavanja i druženja sa seksiplesnim »strojevima«, požurite na vrijeme nabaviti svoju ulaznicu već danas! U periodu od 23.12.2016 pa zaključno sa 14.02.2016 kupite ulaznice po promotivnim cijenama  


PREMIUM ULAZNICE: 350,00 KN | KATEGORIJA I: 250,00 KN | KATEGORIJA II: 220,00 KN


Nakon 14.02.2016 ulaznice će biti u prodaji po redovnoj cijeni od : 390,00 kn, 290,00 kn i 250,00 kn.