Novosti

Proces povrata ulaznica za utakmicu Cedevite!

Odlukom policije, zbog sigurnosnih razloga jedan broj kupaca ulaznica za utakmicu Cedevita - Olympiacos nije mogao ući u dvoranu. Pročitajte koji je proces povrata novca za sve one koji nisu mogli prisustvovati utakmici.

datum i vrijeme događaja 20 stu
Svi vi koji niste uspjeli ući na utakmicu KK Cedevita vs Olympiacos, dobit ćete povrat sredstava i dvije ulaznice gratis za iduću utakmicu protiv Partizana 29.11.2015.

Molimo kupce koji nisu uspjeli ući na utakmicu KK Cedevita vs Olympiacos da se jave na prodajna mjesta gdje su ulaznice kupili kako bi dobili povrat sredstava, isključivo s ulaznicama.

 

Ako ste ulaznice kupili na Eventimovoj blagajni ili putem našeg weba, obratite nam se na info@eventim.hr s barkodovima i IBAN-om tekućeg računa.

 

Zahtjeve za  povrat sredstava i gratis ulaznice zaprimamo do 27.11.2015. kako bi na vrijeme pripremili gratise i podatke. Povrat sredstava bez gratisa će trajati i nakon utakmice protiv Partizana 29.11.2015.

 

Gratisi će Vas čekati na Eventimovoj blagajni na dan utakmice, a moći ćete ih preuzeti  isključivo s predočenjem barkodova ulaznica za utakmicu KK Cedevita vs Olympiacos  koji se nalazi na perforaciji s ulaznice.


 photo perfo_zpsydispxjq.jpg