Novosti

Crvena jabuka najavljuje gosta u Opatiji

Bendu će se na Ljetnoj pozornici 22.8. pridružiti i legendarni  Halid Bešlić !

datum i vrijeme događaja 19 kol

Opatijski koncert održat će se u sklopu turneje "Tamo gdje ljubav počinje" na kojoj proslavljaju respektabilnu 30. obljetnicu.
 
"Žera je moj komšija iz kvarta, prijatelj od samih početaka. Već 10 godina surađujemo, često smo nastupali zajedno, a snimili smo i duet, pjesmu "Godinama". Kako sam baš u Opatiji tih dana, Žera me zamolio da budem gost na koncertu njegove Crvene jabuke, što sam sa zadovoljstvom prihvatio." - izjavio je Halid.
 
Popis pjesama koji Crvena jabuka priprema za obljetnički koncert u Opatiji, oduševit će sve obožavatelje i sve prisutne uvesti u neku posebnu čarobnu noć, gdje će ispod opatijskog neba zajedno sa svom najdražom grupom pjevati hitove koji će se redati jedan za drugim. Osim vrhunske produkcije, prilagođene posebno za ovaj koncert, organizatori pripremaju još jedno neobično iznenađenje. Doživjeti  „Bijeli Božić“  u kolovozu  na Ljetnoj pozornici  u Opatiji  biti će to užitak  koji ćete sigurno dugo pamtiti !
 
Puno je razloga da se baš ovaj koncert nikako ne propusti! Osim Halida, Jabuci će se pridružiti i Željko Samardžić, Antonija Šola, Antimon i Klapa Tramuntana."Sa Žerom se znam dugi niz godina, baš smo dobri prijatelji. S'obzirom da dosta putujemo i nastupamo, kada uspijemo uskladiti termine ponekad jedan drugome gostujemo na koncertima, tako će biti uskoro u Opatiji gde ću biti gost na obilježavanju 30 godina postojanja grupe. Ponekad se i slučajno sretnemo na putu, tj.putevi nam se ukrste i tada obavezno stanemo, napravimo pauzu i uz kavicu se lijepo ispričamo. Mene i Žeru veže "mostarska veza". Za Mostar nas vežu lijepe stvari, rođeni smo u istom gradu...a za taj grad je vezana i jedna tužna stvar, crna strana u biografiji grupe Crvena jabuka. Naime, davne 1986. godine grupa je imala tešku prometnu nesreću kraj Mostara... Saznavši za taj događaj odmah sam prekinuo svoj nastup i krenuo na mjesto nesreće da vidim šta se dogodilo i kako mogu pomoći..."-  rekao je Željko Samardžić.
 
Fan pit već je rasprodan, a osim vrhunske atmosfere i gostiju, najavljene su još neka iznenađenja zbog kojih ćete, da biste ih doživjeli, morati posjetiti Opatiju i svjedočiti slavljeničkom koncertu.