Novosti

Tony Cetinski u Puli slavi 25 godina karijere!

Prvi izvođač koji je napunio zagrebačku Arenu dva dana zaredom, Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih pjevača regije, ove godine slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu.

datum i vrijeme događaja 12 lip

Tony je odavno otišao iz Istre, ali Istra nikada nije otišla iz njega. Zato je odluka gdje započeti priču „25 godina s vama” bila jednostavna. Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mjesto za proslavu tog jubileja. Pulska Arena, najočuvanija antička građevina toga tipa u svijetu u kojoj je Tony već imao dva velika koncerta u sklopu „Furia tour“ i „Otkrivanje strasti“ jedna je od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija Hrvatske. Okružen svojom, najvjernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri koji je zakazan za 11. kolovoza, a ulaznice su od danas u prodaji. Ulaznice je moguće kupiti po cijeni 100 kuna za ograničeni broj ulaznica (early bird), 120 kuna u pretprodaji te 140 kuna na dan koncerta. Tony je za svoju publiku priredio posebno iznenađenje. Svi koji na dan koncerta, pri kupnji ulaznice na blagajni pulske Arene s osobnom iskaznicom dokažu da su rođeni na isti dan kada i Tony, 31. svibnja, dobivaju besplatnu ulaznicu.


>>> Ulaznice za koncert Tonya Cetinskog u pulskoj Areni kupite OVDJE!!


Tony je po prvi puta involviran u projekt od najmanjih organizacijskih stvari te napominje kako s ovim koncertom koji će se snimati za potrebe DVD izdanja želi produkcijski pomak prema naprijed. U projekt su uključeni i neki njegovi prijatelji iz djetinjstva, pa će to zaisigurno biti jako emotivna večer. Tony je uoči koncerta poručio: „Jako se veselim ponovnom izlasku na pozornicu pulske Arene prema kojoj uvijek imam veliki respekt. Ovo će mi biti treći izlazak i jedva čekam da zajedno sa svojom publikom proslavim ovaj jubilej. Jer publika je ta koja je najzaslužnija za ovih mojih 25 godina postojanja i koja zajedno sa mnom živi moj san.“

Tony će na pozornicu pulske Arene izaći s proširenim glazbenim sastavom te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova kao što su „23. Prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Ako to se zove ljubav“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“ izvesti i neke svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti. Za ovaj koncert se očekuje dolazak publike osim iz Hrvatske i iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske. A energija po kojoj je Tony poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite ovaj koncert koji će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju.