Novosti

Koncert Perpetuum Jazzile ima novi datum

Koncert slovenske vokalne senzacije Perpetuum Jazzile predviđen za nedjelju 3. svibnja povodom otvorenja koncertne sezone na ljetnoj pozornicu Tvrđave sv. Mihovila odgađa se zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

datum i vrijeme događaja 29 tra

 photo perpetuum_zpsm29grie7.jpg


''Nažalost, zbog iznimno nepovoljnih i promjenjivih vremenskih uvjeta koji su najavljeni za naredni vikend bili smo primorani odgoditi najavljeni koncert u nastojanju da i publici i izvođačima osiguramo dobre uvjete za provod na otvorenom. Željeli smo ljetnu atmosferu što prije započeti, ali eto vrijeme je ipak odlučilo malo pričekati i protiv toga ne možemo. Ono što možemo jest našoj publici najaviti da planirani koncert otvorenja ljetne pozornice na kojoj će nastupiti Perpetuum Jazzile pomičemo za dva tjedna i da će ulaznice kupljene za koncert 3. svibnja vrijediti i za novi termin održavanja 17. svibnja'' izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Tvrđave sv. Mihovila.


Kupljene ulaznice vrijede za novi termin održavanja koncerta. Ukoliko kupci ulaznica za koncert Perpettum Jazzile odluče vratiti svoje kupljene ulaznice, za ulaznice koje su kupljenje na Tvrđavi i u Muzeju, povrat novca će se izvršiti isključivo u Muzeju grada Šibenika (radno vrijeme od utorka do petka 8 – 15, subota i nedjelja od 10 do 15, ponedjeljkom zatvoreno).


Ostale ulaznice (kupljene preko partnerskih agencija i u sustavu Eventim) mogu se vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene.  Ulaznice kupljene preko interneta ili putem predračuna, potrebno je kontaktirati Eventim na broj  060 444 000 u vremenu od 10 do 14 sati i poslati na adresu Eventim d.o.o. Ulica Vice Vukova 8, 10000 Zagreb. U slučaju da su ulaznice kupljene internet kupovinom i plaćene kreditnom karticom, povrat će biti izvršen na istu karticu koja je terećena za kupovinu. Ukoliko je plaćanje izvršeno unaprijed ili predračunski, na e-mail adresu info@eventim.hr potrebno je zatražiti povrat sredstava i dostaviti adresu i podatke valjanog računa na koji će se povrat izvršiti.