Novosti

Koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb rasprodan!

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. ožujka u Areni Zagreb u potpunosti su rasprodane u rekordnom roku, javlja organizator zagrebačkog koncerta. Mnoštvo obožavatelja u dupke ispunjenoj Areni tako će dočekati Dan žena uz najveću glazbenu ikonu naših prostora.

datum i vrijeme događaja 03 ožu

„Sigurni smo kako nas sve čeka koncert za pamćenje. Žao nam je svih koji nisu uspjeli na vrijeme nabaviti svoju ulaznicu, ali ulaznica više nema. I veliki kapacitet zagrebačke Arene pokazao se nedovoljan za najveću zvijezdu na ovim prostorima. Sada prelazimo u fazu realizacije, sve je na svom mjestu i kako treba biti – Zdravko se veseli koncertu, dvorana je rasprodana, produkcija je spremna –doček će biti spektakularan!“ – poručio je Marko Perica, organizator zagrebačkog koncerta ispred agencije Fakat.

Podsjećamo, zagrebački koncert Zdravka Čolića kruna je aktualne turneje „Vatra  barut“ koja je u godinu dana obišla sve najveće regionalne i europske dvorane. Osim novih hitova, Čolina publika užvati će i u bezvremenskim klasicima, a dobra glazba i odlična zabava spojit će se u jedno u subotu, 7. ožujka, s početkom u 20 sati. 


 photo Colic-rasprodano_zpsxgtvqmly.jpg