Novosti

Dubioza Kolektiv i S.A.R.S u pulskoj Areni

Najveća regionalna glazbena atrakcija, Dubioza Kolektiv, održat će veliki samostalan koncert u pulskoj Areni u petak, 31. srpnja. Kao specijalni Dubiozini gosti stiže beogradski S.A.R.S.

02 ožu

 photo dubiozasarsLA_zps0vrruy21.jpg


Jedan od najvažnijih glazbenih događaja nadolazeće ljetne sezone u Hrvatskoj odigrat će se u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli.U godini izrazito rijetkih Dubiozinih koncerata u Hrvatskoj ovo je njihovo prvo najavljeno pojavljivanje jer će grupa biti orjentirana na najveće festivale Starog kontinenta. Diskografski je Dubioza bila aktivna i u 2014. objavivši zapaženi EP “Happy Machine”, a njihov posljednji dugosvirajući materijal, “Apsurdistan”, uskoro će proslaviti drugi rođendan. 


>>> KUPITE ULAZNICE ZA KONCERT 'DUBIOZA KOLEKTIV & S.A.R.S' OVDJE I ODMAH!

S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri. Proljeće pred nama obilježit će upravo njihovo “Proleće”, novi studijski album čiji je datum objavljivanja 8. ožujak. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije.

Dakako, i Dubozi i S.A.R.S.-u ovo će biti premijerni nastup u Areni i onaj koji će posebnim slovima biti upisan u njihove biografije. Oba benda već su davno pokorila većinu regionalnih dvorana i festivala i s izuzetno puno “utakmica u nogama” stižu na sasvim posebno “borilište”. Oba benda u Arenu donose gotovo 4 sata programa.

Ulaznice
Ulaznice kreću u prodaju u ponedjeljak, 2. ožujka po cijeni od 80 kn koja je na snazi do 3. svibnja. Od 4. svibnja do 30. srpnja cijena im iznosi 90 kn, a na dan koncerta 110.

Dubiozu Kolektiv i S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.