Novosti

Veliki koncert Songkillersa u klubu Metropolis

Kultna zagrebačka grupa nakon više od godinu dana napokon svira u Zagrebu

datum i vrijeme događaja 23 velj

 photo songkillersLA_zpstpcvhuoo.jpg


Razlog dugog perioda izbivanja Songkillersa s koncertne scene upravo je pripremanje za veći koncert. Nakon više od godinu dana, pred zagrebačkom publikom zasvirat će u Metropolis klubu u subotu, 14. ožujka 2015. s početkom u 22:30 sati. Uz live promociju novog singla očekuju vas veliki hitovi u dotjeranim aranžmanima poput: „Bit ćeš uvijek dio mene“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena“, „Ni'ko kao ti“, „Sreća“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ i još mnogo drugih glazbenih remek djela autorske grupe Songkillersa.


>>> KUPITE ULAZNICE ZA KONCERT SONGKILLERSA ODMAH!

Novim singlom "Dio mene" Songkillersi su, u suradnji s Nikolom Marjanovićem, pokazali i dokazali zašto su kultni dio zagrebačke glazbene scene. Brzo nakon objavljivanja, pjesma je zauzela vodeća mjesta na domaćim top listama. Kako frontmen Songkillersa Željko Banić Bane kaže, glazba za pjesmu je nastala još prije godinu dana, ali nije bio siguran da je za njega. "Spremili smo ju u ladicu i skupljala je prašinu" kazao je Bane i dodao da mu se svidjelo kako zvuči vokal u izvedbi Nikole Marjanovića. Kad ga je čuo da pjeva odlučio se za taj pothvat i napravili su duet. Pozitivne reakcije potaknule su dečke da snime i videospot. Tako pjesmu prati energična priča u kojoj zombiji proganjaju Željka i Nikolu. "Dio mene" je nešto žešća pjesma i nije pretjerano slična njegovom prijašnjem opusu, ali kako ističe, Željko se ne zamara s tim, već stvara glazbu prema trenutnom osjećaju. Songkillersi trenutno rade na novom materijalu, a nastavit će suradnju s Nikolom Marjanovićem. U tijeku su i pripreme za zagrebački koncert koji željno iščekuju.

Frontmen grupe Songkillers, Željko Banić – Bane poručuje:„Drage dame i gospodo, ekipa pozivam vas na veliki koncert grupe Songkillers nakon godinu dana nesviranja u Zagrebu. Mnogo smo se pripremali da uz orginalan zvuk zasviramo za vas i garantiramo vam dobru vibru. Dolaze nam mnogi gosti koji će se pridružiti koncertu. Očekujem vas u velikom broju 14. ožujka 2015.godine u klubu Metropolis s početkom od 22:30 sati. Vidimo se na koncertu! „

Potražite već danas svoju ulaznicu po cijeni od 35 kuna u pretprodaji a na dan koncerta 40 kuna za koncert grupe Songkillers u klubu Metropolis 14.3.2015. s početkom od 22:30 sati!