Novosti

OTKAZAN koncert Željka Bebeka i Letećeg odreda

Sa žaljenjem Vas moramo obavijestiti da se otkazuje koncert Željka Bebeka i Letećeg odreda koji se trebao održati 20.12.2014.

19 pro

Sa žaljenjem Vas moramo obavijestiti da se otkazuje koncert Željka Bebeka i Letećeg odreda koji se trebao održati 20.12.2014. u sportskoj dvorani Vijuš zbog izrazito male zainteresiranosti za događaj te zbog visokih organizacijskih troškova koje nisu mogli namiriti iz dosadašnjih prihoda koncerta. Čekali smo do zadnjeg ne bi li se stanje u pretprodaji promijenilo kako bi se koncert ipak mogao održati.


- Imali smo veliku želju na vrijeme riješiti sve razloge kako bi spriječili ipak nastalu situaciju, međutim donijeli smo odluku za koju smatramo da je najbolje rješenje. Ispričavamo se svima koji su se zajedno sa nama veselili dolasku ova dva izvođača koji su obilježili našu glazbenu scenu.


Oni koji su kupili ulaznice za otkazani koncert, povrat novca mogu dobiti od 27. – 29.12. na ulazu Sportske dvorane Vijuš, u vremenu od 12:00 do 18:00 sati.


Oni koji su svoje ulaznice kupili putem eventima (Tisak ili Tisak media), svoje ulaznice mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene. (Tisak, Tisak media) počevši od ponedjeljka 22.12.2014.