Novosti

FFC Super Finale u Opatiji!

Završni ovogodišnji event jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija, Final Fight Championshipa, održat će se 20. prosinca u opatijskoj sportskoj dvorani "Marino Cvetković".

27 stu

Gledatelji će u glavnom večernjem programu FFC Futures Super Finala koji započinje u 20 sati imati priliku uživati u 14 vrhunskih mečeva, a posebno se ističu borbe ze FFC titule prvaka u teškim kategorijama po K1 i MMA pravilima. Mladen Brestovac pokušat se ubilježiti 11. pobjedu u nizu i osvojiti novi prestižni pojas u svojoj karijeri, a posebno će biti zanimljiv okršaj između bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza i Nizozemca Diona Staringa. Radi se o dva izuzetno iskusna borca koji zajedno imaju odrađenih čak 115 profesionalnih mečeva.


>>> KUPITE ULAZNICE ZA FFC 17


Osim toga, na rasporedu je i deset finalnih Futures mečeva u svim kategorijama, čiji pobjednici osvajaju ugovor s FFC-om za 2015. godinu.


Nema sumnje kako će to biti večer ispunjena adrenalinom u Opatiji. Za dobru atmosferu u dvorani pobrinut će se pogotovo domaći borci Dorijan Ilić i Ivan Stanić sa svojim suparnicima, a sad je napokon krenula i prodaja ulaznica za ovaj spektakl.


Za mjesto na tribini bit će potrebno izdvojiti 70 kuna, a za mjesto u parteru 100 kuna. Cijena ulaznice je 30 kuna povoljnija u pretprodaji, odnosno na dan eventa cijene će biti 100 kuna za tribinu i 130 kuna za parter. U prodaji su također i VIP stolovi s osam mjesta čije se cijene kreću od 3.000 do 5.000 kuna.