Tereza Kesovija

Tereza Kesovija  - Ulaznice

Konavoski slavuj

Slobodne Tereza Kesovija ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Tereza Kesovija. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[Obavijest organizatora]

Odgođen je koncert Tereze Kesovije koji se trebao održati 25.4., odnosno 27.9.2020. u Ljubljani.

Novi datum koncerta je 25.4.2021.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum održavanja.


Ako Vam novi termin održavanje ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 15.10.2020. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti do 15.10.2020. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.


Tereza Kesovija hrvatska je pjevačica koja je uspješnu karijeru ostvarila i u Francuskoj.


Prvi nastup pred većim auditorijem Tereza je imala 1961. u zagrebačkom Varijeteu, a prvi inozemni nastup bio je na festivalu Pjesma za Europu u St. Vincentu u Italiji 1962. Tijekom karijere, koja traje preko 45 godina, Tereza je nastupala na svim domaćim festivalima, gdje je bila i nagrađivana.


Terezinu međunarodnu karijeru obilježavaju nastupi i gostovanja na festivalima u Bratislavi, Rio de Janeiru, Meksiku, Sopotu i Antaliji te na Kupu Europe u Bernu. Dva je puta Tereza pjevala i na Pjesmi Eurovozije.


U Francuskoj je tijekom 1960-ih i 1970-ih izgradila karijeru. Za svoga boravka u Francuskoj Tereza surađuje s poznatim zvijezdama kao što su Serge Lama, Tino Rossi, Gilbert Becaud i Ritta Pavone. Vrhunac je njen solistički koncert u pariškoj Olympiji održan 1988. godine.


Za svoj umjetnički rad Tereza je nekoliko puta bila nagrađivana prestižnim društvenim nagradama.U svojoj karijeri Tereza je snimila više od trideset LP ploča i preko sedamdeset singlica, te desetak CD-a.