Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za José Carreras. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

EVENT24 PREDSTAVLJA:

JOSÉ CARRERAS

OPROŠTAJNA TURNEJA NAJLJEPŠEGA TENORA SVIH VREMENA

LJUBLJANA, ARENA STOŽICE, OŽUJAK 10, 2019

José Carreras obećaje koncert pun osjećaja i strasti. Pozivamo vas na oproštajnu turneju jednog od najljepših, ako ne i najljepšeg, tenora te sami doživite osjećaj romantične note u njegovom glasu. U posljednjoj, oproštajnoj turneji, legendarni tenor također će posjetiti Ljubljanu. Ostavit će publiku bez riječi u Areni Stožice u Ljubljani 10. ožujka 2019. godine.

Legendarni tenor Jose Carreras predstavnik je klasične glazbe, njegova vrhunska karijera uključuje sudjelovanje u najprestižnijim opernim kućama i festivalima, a surađivao je s velikim orkestrima i skladateljima po cijelom svijetu. Kao jedan od Tri Tenora, oduševljavao je publiku i punio dvorane diljem svijeta, a zajedno su imali nepojmljiv utjecaj na svijet klasične glazbe. U svojoj karijeri, primio je brojne nagrade, i za njegov umjetnički i društveno-odgovoran posao. Dobitnik je brojnih zlatnih i platinastih nagrada za glazbena djela, koje su prodane diljem svijeta u više od 80 milijuna primjeraka.

Carrerasov glas smatra se jednim od najljepših tenora svih vremena, a njegov povratak u klasične vode bez sumnje uključuje romantični repertoar, koji svojom nježnošću i vrhunskim glasom neće ostaviti publiku ravnodušnom.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Eventima.

Josep Maria Carreras i Coll (Barcelona, 5. prosinca 1946.) je španjolski tenor poznatiji pod imenom José Carreras.