zucchero 2023 - Ulaznice

Zucchero SUGAR Fornaciari  - Ulaznice

Podaci o događaju

Zucchero 

Jedan jo omiljenih talijanskih glazbenika prodao je više od 60 milijuna nosača zvuka u karijeri, bio je prvi umjetnik sa Zapada koji je nastupio u Kremlju nakon pada berlinskoga zida, a njegov nastup u Havani 2012. godine ispred 80 000 posjetitelja smatra se najposjećenijim koncertom stranog umjetnika na Kubi za vrijeme embarga.

 U više od tri desetljeća dugoj karijeri, Zucchero je surađivao s glazbenicima raznih žanrova, kao što su Bryan Adams, The Blues Brothers, Bono, Jeff Beck, Eric Clapton, Joe Cocker, Elvis Costello, Miles Davis, Peter Gabriel, John Lee Hooker, BB King, Mark Knopfler, Brian May, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Queen, Alejandro Sanz, Sting te Ray Charles koji je oduševljeno izjavio: "Zucchero je jedan od najboljih blues glazbenika na svijetu!"

 Godine 2016. objavio je album Black Cat koji je premijerno izveo na spektakularnom koncertu u Areni u Veroni kao uvertiru u nadolazeću svjetsku turneju koja broji preko milijun posjetitelja u 611 gradova, 67 zemalja i 5 kontinenata.

Impresivan je to dokaz velikog uspjeha popraćenog neprocjenjivom kvalitetom izvedbe, koji je nastavljen objavom kompilacije najvećih hitova - Wanted - The Best Collection, koja slavi njegovih trideset godina u glazbi.

Glazbeno putovanje i veliko slavlje uz najveće hitove poput Senza Una Donna, Baila, Così Celeste, Cuba Libre, Everybody's Got To Learn Sometime, Diavolo In Me, Il Volo, Miserere ili Diamante obilježit će i njegov koncert u Rovinju , gdje će Zucchero nastupiti prvi puta.


***


[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Poštovani kupci,

Objavljen je novi datum odgođenog koncerta Zucchero • Rovinj Summer Music Festival koji se trebao održati 24. 06. 2020.

Novi datum koncerta je 30. 06. 2023.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati. Sa starim ulaznicama možete ući na koncert.

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo do 01. 03. 2023.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ulaznice i kupili do 01.03.2023.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 01.03.2023. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu.

Lijep pozdrav,

EventimHR