Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ovim putem želimo obavijestiti da će se koncert velikana talijanske glazbe Zucchera ipak održati u Spladium Areni i to 20.lipnja 2011. (ponedjeljak s početkom u 21 sat). Velikan talijanske glazbe je izrazio želju da se splitski koncert održi, te je učinio napor da bi se problemi koji su odgodili koncert zakazan za 11. lipnja riješe.


Koncert velikog Zucchera, talijanske legende koja je iza sebe ostavila niz uspješnih albuma, u sklopu Chocoback tour 2011, vraća se u Hrvatsku kako bi svojim obožavateljima priuštio nezaboravan koncertni doživljaj. Da ga Hrvatska cijeni i voli dokazuje njegov 4. nastup (poslijednji put 2007. pred više od 15 tisuća zadovoljnih Zadrana), a na ovom koncertu predstavlja najbolje iz svoje 40 godina duge karijere.

Zucchero je jedini talijanski izvođač sa karijerom kroz koju je prošla sva sila velikih I najvećih glazbenika, od Claptona, Bono Voxa, Milesa Davisa do Andrea Bocellija I Luciana Pavarottija I mnogih drugih , a njegov hit ‘Senza Una Donna’ s Paul Youngom bila je najveći hit kraja 80-tih.