zoranpredin - Ulaznice ©

Zoran Predin  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,


obavještavamo Vas kako je događaj "Zoran Predin pjeva Arsena", koji se trebao održati u Šibeniku 28.7.2019., odgođen zbog lošeg vremena. Novi datum je 31.8.2019., a lokacija je ista. Ulaznice će vrijediti i za novi datum.


Ako Vam novi datum ne odgovara, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 11.8.2019. kako bi poništili ulaznice i izvršili povrat sredstava.Ako ste ulaznice kupili na prodajnom mjestu, povrat možete ostvariti na istome do 11.8.2019.


Hvala Vam na razumijevanju._________________________________________________________


Zoran Predin nastupit će 28. srpnja na pozornici Tvrđave sv. Mihovila te posvetiti koncert svom bliskom prijatelju i kolegi - Arsenu Dediću.


Šibensku publiku očekuju dobro znani stihovi presvučeni gypsy swing aranžmanima koje Predin supotpisuje s Brunom Urlićem te već objavljene pjesme s albuma ''Zoran pjeva Arsena'': „Kuća pored mora“ i „Pamtim samo sretne dane“.


Predinov koncert nastavak je priče vezane uz Arsena i Tvrđavu sv. Mihovila gdje je Arsen održao svoj posljednji koncert. Prije tri godine datum njegova rođendana obilježen je koncertom Jazz za vječnost: Matija i Gabi za Arsena s prijateljima, a ove godine koncertom prijatelja prijatelju.


Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. 


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.