predin_st20 - Ulaznice ©

Zoran pjeva Arsena

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zoran Predin & Damir Kukuruzović- Django Group sa specijalnim gostom Matijom Dedićem


nastupaju na Sustipanu pod nazivom “Zoran pjeva Arsena”,


u sklopu 66. Splitskog ljeta u programu


 Split so(u)l –malo čarolije za dušu!


 


Večer koncerta pod nazivom “Zoran pjeva Arsena” biti će uistinu rapsodija za ljubitelje kvalitetne glazbe i iskrene emocije. Noć pod zvijezdama na Sustipanu, 28. srpnja,  rezervirana je za jedne od najljepših pjesama koje su ikada napisane od strane maestra Arsena Dedića.


 


U izvedbi Zorana Predina i Damira Kukuruzović- Django Group te uz specijalnog gosta Matiju Dedića, 28. srpnja posjetitelje očekuje čarobna večer koja se ne propušta.


 Arsena Dedića i Predina veže dugogodišnje,  prijateljstvo, a velikog autora osjećao je ne samo kao prijatelja, već i kao mentora, starijeg brata, njegovu srodnu poetsku dušu. Upravo zato nakon velikog uspjeha albuma Matije Dedića “Matija svira Arsena” rodila se ideja za album “Zoran pjeva Arsena”. Predin je odabrao dvanaest pjesama koje su snimljene u gypsy swing aranžmanima, a njegova dugogodišnja suradnja s Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group omogućila mu je da svoju ideju ostvari na najbolji mogući način. U novim aranžmanima violinista Bruna Urlića i Zorana Predina, Arsenovi klasici poput “Kuća pored mora”, “Moderato Canatbile”, “Ni ti, ni ja”, “Imenom sam tvojim zvao”, “Pamtim samo sretne dane” dobile su novo ruho koji će sasvim sigurno podjednako oduševiti Arsenovu i Predinovu publiku, ali i sve one koji vole Leonarda Cohena i Vaya con Dios. Na četiri pjesme gost je Matija Dedić, slavni pijanist koji je svojim glazbenim umijećem ovim pjesmama dao potrebnu autentičnost i s kojim Predin zajedno stoji iza albuma “Tragovi u sjeti” i “Tragovi u sjeti 2”. Upravo Matija Dedić biti će specijalni gost koncerta na Sustipanu!


40. Predinov album je  Zoran pjeva Arsena kojim slavi 40. godina karijere, a  svu ljepotu  glazbe i iskrenu emociju prenijet će nam upravo na Arsenov rođendan...


Ne propustite fantastičan koncert 28. srpnja, u sklopu programa „Split So(u)l“-malo čarolije za dušu koji je osmišljen i pokrenut u suradnji tvrtke Music Time i HNK Split , organizatorima Splitskog ljeta. U sklopu samog projekta održati će se još i koncert virtuoza ne gitari Vlatka Stefanovskog. Oba koncerta garantiraju nezaboravnu večer ispunjenom predivnom glazbom za dušu!


 


Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.