željko samardžić zagreb 2022 - Ulaznice

Željko Samardžić  - Ulaznice

Podaci o događaju

Željko Samardžić je rođen 3.10.1955. godine u Mostaru. Na sebe je skrenuo pažnju

na festivalu „Prvi aplauz“ koji je održan 1973. godine u Banja Luci sa pjesmom Moja Marija.

Od 1992. godine karijeru nastavlja u Beogradu, a 1995. na Budvanskom festivalu

dobiva nagradu stručnog žirija za interpretaciju pjesme Sipajte mi još jedan viski. Od te

godine koja je bila prekretnica u njegovoj karijeri redaju se mnogi hitovi poput Grlice,

Da me nije, Slutim, Dobar dan tugo, Stari lav, 9000, Ljubavnik, Stani mi na crtu Ljubavna adresa, Mesec u vodi, U ime ljubavi, ...... pa sve do hitova sa posljednjeg snimljenog albuma „Mila“ (Baš šteta, Nisi ti za male stvari, Oči tvoje….), dueta: Aleje ljubavi sa Crvenom jabukom, Ima nade s Jelenom Rozgom, Šteta baš sa Nedom Ukraden itd. Kao potvrda svega stižu mnogobrojna priznanja poput Oskara popularnosti, Melka i dr.

Do danas je snimio 14 albuma u izdanju renomiranih diskografskih kuća koji su se prodali u preko 3.000.000 primjeraka.

Željko Samardžić od 1996. godine održava svoje solističke koncerte širom prostora ex Yu, Europe, Amerike, Kanade i Australije, a samo u Sava Centru u Beogradu je održao 40 koncerata te još 5 koncerta u beogradskoj Areni. Velike koncerte održao je i u Sarajevu (u Skenderiji i Olimpijskoj dvorani Zetra), Zeničkoj Areni, Skopskoj VIP areni Boris Trajkovski, Spaladium Areni, a nakon 12 godina ponovno dolazi u Arenu Zagreb održati veliki koncert povodom Dana žena.


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. U slučaju da posjetitelj nema važeću Covid potvrdu ili važeći negativni Covid test na dan koncerta ulaz na koncert nažalost neće biti moguć, a kupac nema pravo na povrat novca sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, ako sjede roditelju u krilu.