Željko Pervan  - Ulaznice

pervan_izlazak - Ulaznice

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

Podaci o događaju

ŽELJKO PERVAN „Izlazak iz ormara“


Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu.


„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Bit će to nastup nakon dvije rasprodane dvorane Doma HV Lora u veljači 2020. i nakon čak pet rasprodanih velike dvorane KD V.Lisinskoga u Zagrebu.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

 Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Rijeku uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!


Valja napomenuti da je početkom svibnja nakon nekoliko godina pauziranja opet krenup njegov

„Pervanom dnevnik“ na Z1 a gledatelji ga mogu gledati putem Max TV i ostali providera a ima i veliku gledanost na youtubu. Kao i novu emisiju „Kolumnistički mafifest“ na istoj Televiziji i platformama.


*Ulaznice se prodaju u grupi po 1, 2, 3 ili 4 ulaznice. Nije moguće kupiti samo jednu ulaznicu iz grupe.