Željko Pervan  - Ulaznice

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - SVIJET GLUMACA]

Odgođene su izvedbe showa ''Izlazak iz ormara'' Željka Pervana koje su se trebale održati 15.4.2021. u Splitu.

Novi datum održavanja je 6.5.2021.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin i nije ih potrebno mijenjati.


Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 6.5.2021.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 6.5.2021.

***


ŽELJKO PERVAN „Izlazak iz ormara“


Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu.


„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Bit će to nastup nakon dvije rasprodane dvorane Doma HV Lora u veljači 2020. i nakon čak pet rasprodanih velike dvorane KD V.Lisinskoga u Zagrebu.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

 Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Rijeku uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!


Valja napomenuti da je početkom svibnja nakon nekoliko godina pauziranja opet krenuO njegov

„Pervanom dnevnik“ na Z1 a gledatelji ga mogu gledati putem Max TV i ostali providera a ima i veliku gledanost na youtubu. Kao i novu emisiju „Kolumnistički mafifest“ na istoj Televiziji i platformama.


*Ulaznice se prodaju u grupi po 1, 2, 3 ili 4 ulaznice. Nije moguće kupiti samo jednu ulaznicu iz grupe.