Zdravko Čolić  - Ulaznice

DOČEKAJTE DAN ŽENA NA KONCERTU GODINE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić ususret Danu žena održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je pjevao pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.


U slučaju da želite kupiti više ulaznica kako bi sjedili u nizu na tribinama, OBAVEZNO ulaznice kupite putem izbora sjedala INTERAKTIVNIM PLANOM DVORANE! Naknadne promjene sjedala nisu moguće!

Ovaj koncertni velemajstor iznova je dokazao da je sreća publike i njegova sreća, a na dva potpuno rasprodana koncerta u Beogradu po nastupu je pjevao gotovo 4 sata. U kontekstu zagrebačkog koncerta to znači veličanstveni doček Dana žena u najvećoj zagrebačkoj dvorani uz bogati katalog Čolićevih hitova. "Gori vatra", "Jedna zima sa Kristinom", "Ti si mi u krvi", "Glavo luda" ili pak neke od uspješnica s novog albuma kao što su ''Vatra i barut'', 'Što ti dadoh'', ''Zar se nismo shvatili'' - samo su neki od bezvremenskih hitova kojima Čolić opravdava status vladara regionalne scene.

Koncert u Areni će ujedno označiti i krunu uspješne turneje "Vatra i barut" koja je započela 8. ožujka 2014., a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu. U punim i rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije do, konačno, Hrvatske, Zdravko Čolić i ovom turnejom potvrđuje kako je miljenik svih generacija te pokazuje zašto je već preko 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne jenjava.

Autori pjesama na aktualnom albumu "Vatra i barut" su, uz samog Zdravka Čolića, Marina Tucaković i Momčilo Bajagić Bajaga, a kao suradnici prvi puta se pojavljuju zagrebački autori – Antonija Šola i Bruno Kovačić, te sarajevska Maya Sar. Na albumu gostuje Vlatko Stefanovski, čime Čola pokazuje kako oko svog lika i djela oduvijek okuplja samo najbolje autore i instrumentaliste.

Zdravko Čolić poznat je po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a po količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Koncertni spektakl koji je pred nama, a za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećaje i produkcija svjetske klase.


Djeca ne ulaze besplatno. Invalidi u kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
VIP Lože i Saloni trenutno nisu u prodaji - kontaktirati organizatora.

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, jer se za Čolin koncert uvijek traži ulaznica više!