zdravko čolić opatija 2022 novo - Ulaznice

Zdravko Čolić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

ZDRAVKO ČOLIĆ po povratku s američke turneje primio odlične vijesti - koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici - RASPRODAN

Mjesec svibanj u karijeri Zdravka Čolića bit će zapamćen po izuzetno uspješnoj koncertnoj turneji diljem Amerike. Turneji koja broji čak osam rasprodanih koncerata, bilo je sasvim dovoljno da Čolića ispuni pozitivnom energijom i kondicijski još bolje pripremi za nastupe ovog ljeta. A odmah po povratku, Čolić je primio odlične vijesti, opatijski koncert najavljen za 16.7., na Ljetnoj pozornici je rasprodan i to čak mjesec dana prije njegovog održavanja.

Opatijski koncert pokazuje veliku ljubav i posebnu vezu Čolića i njegove publike u Hrvatskoj, a tome svakako u prilog ide činjenica kako je prošlo čak nekoliko godina od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici.

Odličan uvod u jednu dugo čuvanu tajnu ! Ovo ljeto bit će u znaku njegovih spektakularnih koncerata, a sve to bit će odličan uvod u jednu dugo čuvanu tajnu koju će Čola još neko vrijeme ipak sačuvati za sebe i svoj uži tim suradnika.

Publika diljem regije imat će priliku uživati u njegovim koncertima, prepoznatljivoj energiji i mnogobrojnim hitovima.

Sve informacije o koncertima pratite na službenom Instagram proflu - https://www.instagram.com/zdravkocolicofficial/


***


[Obavijest organizatora ]

Dugo očekivani i unaprijed rasprodani koncert Zdravka Čolića, koji je bio planiran za 17.7.2021., u Opatiji na predivnoj Ljetnoj pozornici, radi odluke Nacionalnog stožera RH, prebacuje se na NOVI termin. 

Kako spomenuti koncert prelazi ograničenja Nacionalnog stožera RH, koja po svim naznakama ostaju na snazi, nismo imali drugu mogućnost već opatijski koncert prebaciti za NOVI termin, 16.7.2022. godine.

Kupljenje ulaznice vrijedit će i za novi datum koncerta, ali isto tako povrat novca kupljenih ulaznica moguće je ostvariti od ponedjeljka, 21.6.2021. do 21.7.2021., na prodajnim mjestima gdje su iste i kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti od 21.6.2021. do 21.7.2021. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. U zahtjevu je potrebno poslati ID narudžbe.

Ispričavamo se svim obožavateljima i ljubiteljima pjesama Zdravka Čolića, radi promjene datuma najavljenog koncerta.  


************************************************************************************


„Čija je ono zvijezda, ljepša nego danica, ono je moja zvijezda, što mi, što mi leži kraj srca…“ tako pjeva Zdravko Čolić o svojoj zvijezdi, a za nas je on najveća zvijezda koja je čak šest puta rasprodala beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom.

Uz hrpu ovacija, praćen pozitivnom vibrom svoje publike, ovim koncertima Zdravko Čolić je još jednom opravdao status i simbol miljenika kako ženske, tako i muške publike. Njegove nastupe sve više prate i mlađe generacije jer osim specifične boje glasa koja ga prati, njegov šarm i pozitivna energija kojom zrači je nešto što privlači ogroman broj publike koja hrli na njegove koncerte.

A upravo rasprodane dvorane pokazuju koliki je interes i potražnja za njegovim koncertima. Sljedeći nastupi u Stark Areni rezervirani za 13., 14., 27. i 28. prosinac već su odavno rasprodani. 

Priliku za uživanje u ovom trosatnom spektaklu će imati i publika u Hrvatskoj, a prvi nastup je zakazan 16. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici.

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi drugi.

Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.


************************************

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.