čolić_opatija21 - Ulaznice

Zdravko Čolić  - Ulaznice

Dostupni datumi

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora – Tip Marketing d.o.o.]


Odgođen Čolićev koncert u Opatiji!

Iako smo do zadnjeg trena mislili kako će se koncert Zdravka Čolića održati 18. srpnja na otvorenom nebu u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici kako je i ranije najavljeno, koncert je odgođen i ipak će se održati sljedeće godine, 17. srpnja 2021. u dogovoru sa stožerom i Festivalom Opatija. 

Sigurnost publike i pridržavanje mjera u ovom trenutku je najvažnija pa su tako odlučili da će se koncert odgoditi do sljedećeg ljeta.

Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum sljedeće godine, a ukoliko ih želite vratiti, to možete učiniti na prodajnim mjestima gdje su i kupljene od ponedjeljka 13.7.2020. pa sve do 14 dana. Ukoliko ste ulaznice kupili putem stranice Eventima, molimo javite se na info@eventim.hr s IDom Vaše narudžbe. 

Zdravko Čolić je jedan od onih glazbenika koji dominira scenom, koji je u prošlog godini čak šest puta rasprodao Star Arenu i jedini je kojemu je to i pošlo za rukom. Ako ste propustili priliku čuti neke od ovih velikih hitova, planirajte sljedeće ljeto provesti na ljetnoj pozornici u Opatiji jer je vrhunski provod zagarantiran. 

Već je svima poznato kako je Čolić maher za napuniti Arene, dvorane i mnoge pozornice diljem regije. Tako je i ovoga puta prodaja ulaznica išla munjevitom brzinom, a očekivalo se publike iz Slovenije, BiH, Srbije, Njemačke i Austrije, no zbog trenutne situacije, a u dogovoru s Festivalom Opatija i stožerom koncert je ipak prebačen.

  

Zapišite u svoje kalendare 17. srpnja 2021. jer godina brzo prođe, a spektakl koji će vam Čolić pripremiti pamtit će se i prepričavati još dugo!


https://www.hamar-media.hr/novosti/odgoden-colicev-koncert-u-opatiji/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%20Campaign&utm_content=odgoden-colicev-koncert-u-opatiji

************************************************************************************

„Čija je ono zvijezda, ljepša nego danica, ono je moja zvijezda, što mi, što mi leži kraj srca…“ tako pjeva Zdravko Čolić o svojoj zvijezdi, a za nas je on najveća zvijezda koja je čak šest puta rasprodala beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom.

Uz hrpu ovacija, praćen pozitivnom vibrom svoje publike, ovim koncertima Zdravko Čolić je još jednom opravdao status i simbol miljenika kako ženske, tako i muške publike. Njegove nastupe sve više prate i mlađe generacije jer osim specifične boje glasa koja ga prati, njegov šarm i pozitivna energija kojom zrači je nešto što privlači ogroman broj publike koja hrli na njegove koncerte.

A upravo rasprodane dvorane pokazuju koliki je interes i potražnja za njegovim koncertima. Sljedeći nastupi u Stark Areni rezervirani za 13., 14., 27. i 28. prosinac već su odavno rasprodani. 

Priliku za uživanje u ovom trosatnom spektaklu će imati i publika u Hrvatskoj, a prvi nastup je zakazan 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici.

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi drugi.

Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.


************************************

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.