ZAZ  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Francuska pjevačica prepoznatljivog glasa, koja već više od godinu dana ne silazi s airplay lista u Hrvatskoj ali i diljem Europe, 3.6.2012. nastupa u Zagrebu.

Vijest da Zaz dolazi u Zagreb proširila se munjevitom brzinom među hrvatskim medijima i obožavateljima, uz neviđeni interes i oduševljenje, pa je koncert čak dobio i simpatičan neslužbeni naziv - Zazgreb.

Njezin prvi singl „Je veux“ donio joj je planetarnu slavu, te proslavio album pod nazivom ZAZ. Prodan u više od milijun kopija, nanovo je skrenuo pažnju na francuske izvođače i udahnuo specifičan šarm glazbenim top listama. Veliki uspjeh mlade i energične glazbenice Sony Music France nedavno je nagradio i Exportom, nagradom za najprodavaniji album francuskog izvođača u inozemstvu.  Trenutno je u utrci za glazbenicu godine, a dodjela nagrada održat će se 3. Ožujka u pariškom Palais des Congres.

Nakon više 200 koncerata po svijetu, nedavno je izdan live album „Sans Tsu Tsou“ koji je obožavateljima i struci potvrdio da je Zaz, osim diskografske i velika koncertna atrakcija.

„Za sada, reakcije na Zaz su nevjerojatne, no, koliko ju zaista voli naša publika saznat ćemo uskoro jer koncert je najbolji način da se provjeri nečija istinska popularnost...“ -  poručio je organizator.

Cijena ulaznice:
do 1.3. – 195 kn
od 1.3. – 220 kn
na dan koncerta – 250 kn