300 - Ulaznice

ZAGREB DANCE GRAND PRIX

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

PLESNI KLUB SPIN PREDSTAVLJA:

ZAGREB DANCE GRAND PRIX 2023

Zagreb, Mala dvorana Doma sportova // 26. - 28. svibanj 2023.

26.5.2022. – KUP RH u standardnim i latinsko američkim plesovima za plesne parove

27.5.2022. – WDSF Svjetsko prvenstvo u standardnim i latinsko-američkim plesovima za plesne parove, WDSF i DSE međunarodno sportsko plesno natjecanje za plesne parove

28.5.2023. - WDSF Međunarodno sportsko plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za timove i pojedince

U Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu 26. - 28. svibnja 2023. godine Plesni klub Spin ugostiti će najbolje sportske plesne parove, pojedince i timove na međunarodnom sportsko plesnom natjecanju u latinsko američkim i standardnim plesovima pod nazivom Zagreb Dance Grand Prix 2023.

U petak 26.5.2023. u poslijepodnevnim satima najbolji hrvatski sportski plesni parovi natjecati će se u standardnim i latinsko-američkim plesovima na KUP-u Republike Hrvatske. Posjetitelji će imati prilike vidjeti parove svih dobnih uzrasta; od 6. do 45. godina starosti.

Subota 27.5.2023. rezervirana je za jako međunarodno sportsko plesno natjecanja pod okriljem europske i svjetske sportske plesne federacije (DanceSport Europe i World DanceSport Federation) koje će okupiti sportske plesne parove iz 20 zemalja.

Kruna subotnje plesne večeri bit će Svjetsko prvenstvo u 10 sportskih plesova za profesionalnu kategoriju. Tako će Zagreb ugostiti najbolje, elitne sportaše i njihove stručne stožere, a u borbi za titulu prvaka uključit će se i hrvatski sportski plesni par, Viktor Szabo – Vanja Vujić koji su aktualni viceprvaci svijeta.

Bogat natjecateljski program zaključit ćemo u nedjelju 28.5.2023. međunarodnim natjecanjima timova i pojedinaca u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Kroz 3 natjecateljska dana Zagrebom će prodefilirati preko 1000 natjecatelja iz 50 klubova i 20 zemalja koji će kreirati plesni kolaž jedinstvenog sadržaja i ugođaja koji će vas ostaviti bez daha. Najbolje svjetske plesne izvedbe mladih sportašica i sportaša kao i estetski sadržaj sportskog plesa dovoljan su razlog da ovaj vikend provedete s nama.