whitesnake zagreb 0207 - Ulaznice

WHITESNAKE, support STEEL PANTHER

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

WHITESNAKE

ŠRC ŠALATA ZAGREB

+ Steel Panther

SUBOTA, 2.7.2022.

David Coverdale povest će legendarni hard rock bend Whitesnake na veliku svjetsku oproštaju turneju kroz cijelu 2022., a Zagreb će ih imati prilike po posljednji put vidjeti u subotu 2. srpnja na stadionu Šalata. Kao gosti će im se pridružiti Steel Panther.

Točno tri godine nakon rasprodanog Whitesnake koncerta na istoj lokaciji, bend se vraća na omiljeni gradski prostor. Coverdaleu, velikom frontmanu ovih rock divova, ovoga puta pridružit će se i talentirani Dino Jelusick, novi član Whitesnake touring postave. Dino je tako postigao ogroman uspjeh članstvom u legendarnom hard rock bendu i jednom od najvećih svih vremena tog žanra.

Neumorni britanski rock majstori u više od četiri desetljeća rada, 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja, ostaju jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice. Grupu Whitsnake 1978. je osnovao David Coverdale, jedan od najvećih rock vokala u povijesti, netom nakon odlaska iz benda Deep Purple, a do danas drži poziciju frontmana.

Hitove iz prebogate karijere poput “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Still Of The Night”, kao i “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain” ili “Slow An’ Easy” te brojne druge koji su ih upisali u rock antologiju, bend će donijeti na Šalatu.

Još jedan veliki bonus ovog rock slavlja je i činjenica da će kao posebni gosti nastupiti Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, koje je upravo Coverdale odabrao da otvore ovaj koncert.

Steel Panther trebali su nastupiti u Tvornici Kulture u lipnju ove godine, pa je isti koncert odgođen za srpanj 2022. Bend je naposljetku odustao od solo koncerta u Zagrebu i priključio se sa svojim setom velikom Whitesnake oproštajnom koncertu.

Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther (koji nisu zatražili povrat) mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.Kupcima ulaznica za VIP tribinu osiguran je zaseban šank, zaseban WC i zaseban ulaz.