Vridilo je... Oliver

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.


 


U PONUDI - ART TICKET! 


ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.


  


Splitska Spaladium Arena ugostiti će 7. prosinca, na rođendan legendarnog Olivera Dragojevića, izniman glazbeni spektakl „VRIDILO JE“.


Očekuje nas pažljivo pripreman koncert, najavljen kao nastavak priče „OLIVERovih 70“ koju je neprežaljeni glazbenik započeo preklani i njome žarko želio razveseliti sugrađane uoči svojeg rođendana u prosincu 2017. Biti će to glazbeno putovanje s Oliverom u gradu pod Marjanom uz izvedbe njegovih dugogodišnjih i stalnih suradnika.


Tako će se upravo na njegov rođendan u Spaladium Areni okupiti i glazbeno ispreplitati GIBONNI, PETAR GRAŠO, TEDI SPALATO, STJEPAN HAUSER, ANTONIO SERRANO, ELVIS STANIĆ, „Dupini“ te zbor "IZVOR" u novim vokalnim aranžmanima s potpisom glasovitog TOMAŽA KOZLEVČARA, a sve uz pratnju ZAGREBAČKE FILHARMONIJE pod ravnanjem maestra ALANA BJELINSKOG.


"Oliverova energija kroz njegove suradnike neosporno živi, prisutan je u svakom razgovoru, tonu i zato ne čudi da Oliver i dalje okuplja ljude oko tako velikog i impozantnog opusa koji će nam u toj večeri kako je i sam rekao na svom posljednjem koncertu "dati malo mira i odmaka od problema u ovom brzom vremenu u kojem živimo". - rekao je Neno Drobnjak. 


„Upoznao sam jednog posebnog umjetnika, prije svega jednostavnog i radoznalog u svijetu umjetnosti. Zato se veselim da njegova glazba nastavlja ploviti kroz sve nas. Nastavljamo putem kojim je on krenuo i kako smo s njim osmišljavali neodržani koncert u Splitu 2017.


Biti će nas puno na pozornici, ujedinjenih u želji da opet budemo s njim, pa sad već s nestrpljenjem očekujemo prosinac u Splitu.“-rekao je Alan Bjelinski.


Splićani su dugo priželjkivali ovakav događaj, osmišljen na Oliveru svojstven način koji, nažalost, nije uspio osobno upriličiti pred svojim sugrađanima. Nesumljivo je da sve nas očekuje upečatljiva večer glazbenog užitka i po svemu sudeći koncert godine u Splitu!