Vatrogasci

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

VATROGASNI MASKENBAL@21.02.2020 METROPOLIS CLUB

Pripremite se za vatrogasni urnebes pod maskama!!
Najluđi maskenbal na ovim prostorima predvodit će najzabavniji band koji se ni ne mora maskirati. Perike su spremili, kante za bubanj i ostale instrumente, sjajne kostimiće, a i odličan repertoar koji će vas baciti u trans.
Kako i običan koncert pretvore u nezaboravan tulum, ne sumnjamo da će i ovaj „vatrogasni bal“ pod maskama biti zabava o kojoj će se pričati generacijama.

Najveseliji band iz naroda koji tako zdušno zna pretvoriti sve hitove u pravu zezanciju po prvi puta u srcu Zagreba napraviti će „Vatrogasni maskenbal“! Naravno za takvu svečanu i otkačenu prigodu savjetujemo i vama da budete što kreativniji sa kostimima i pridružite nam se u plesu sa našim vatrogasnim zvijezdama 😊
Sa zabavnom tradicijom još od daleke 1991 godine band čija je glavna misija oduševiti svoju publiku sa dobrom zezancijom uletili su na top liste sa urnebesnim obradama tadašnjih hitova, a i sa nekim vlastitim zabavnim uratkom.
Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka , ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Mnogi poznati pjevači bili su zamotani u „vatrogasno“ ruho! Obrađivali su Thompsona, Severinu,Gibonnija, neki su se ljutili a neki su čak pristajali biti u spotovima. I tako su njihovi hitovi ušli u legendu, a kako je publici zafrkancija više i nego dobro sjela, Vatrogasci su postali pravi hit i posebna live atrakcija!!

Veterani u svijetu zabave sa stažom od preko 25 godina i dan danas naprave pravi lom na svojim live nastupima, a upravo takvu zabavu napravili su na zadnjem nastupu u Metropolis clubu.
Ovoga puta na redu ste vi ekipo da budete što luđi i pridružite se na jedinstvenom vatrogasnom spektaklu pod maskama pod zabavnim krovom Metropolis cluba!! Znači nema cvokotanja po zimi i kaputa i bunda preko raskoši vaših kostima. Svoje kreacije moći ćete ponosno rasplesati na najotkačenijem maskenbalu na kojemu ste ikada bili!