vanna 07052022 - Ulaznice

VANNA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi kupci,


objavljujemo bitne informacije vezane uz koncert VANNE, 07.05.2022., Arena Zagreb.

Predviđeno otvaranje ulaza će biti u 19:30.

Posjetitelji za ulazak u Arenu ne trebaju COVID potvrdu ili negativan test. Potrebna je samo ulaznica.

U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz koji Vam piše na ulaznici ili onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.


Svaka osoba neka ima svoju ulaznicu.

OBAVEZNO je printanje svoje print@home ulaznice na A4 papir laserskim printerom.

Svoje print@home ulaznice presavinite prema uputama koje su navedene na njima.

Ukoliko imate nekih poteškoća prilikom ulaska, molimo da se javite na Eventim blagajnu (koja će se nalaziti između ulaza C i D). Blagajna će raditi od 15:00h na dan koncerta.


Ugodan provod želi Vam EventimHR


******

narodni i Vanna vraćaju koncerte u Arenu Zagreb!

Velikim koncertom "narodni predstavlja: Vanna, 30 godina - Puna memorija" pjevačica će proslaviti 30 godina uspješne karijere.

Najslušaniji radio u Hrvatskoj i jedan od najjačih vokala na ovim prostorima pozivaju te na večer bezvremenskih hitova. Zajedno s Vannom pjevat ćemo uspješnice poput 'Kao rijeka', 'Kao da me nema', nove hitove 'Puna memorija' i 'Loš trenutak', ali i pjesme iz doba E.T.-ja uz koje smo odrasli.

Vidimo se u Areni Zagreb 5. veljače 2022.!Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede u krilu roditelja/staratelja/pratnje.[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Veliki koncert u Areni Zagreb narodni predstavlja: "Vanna, 30 godina - Puna memorija" ima novi datum. Druženje koje je bilo zakazano za 5. veljače prebacujemo na 7. svibnja na istom mjestu!

Zbog trenutne epidemiološke situacije, u cilju nam je djelovati društveno odgovorno i brinuti o zdravlju posjetitelja. Upravo iz navedenog razloga zaključili smo kako je sigurnije koncert prebaciti za svibanj.

Sve kupljene ulaznice za koncert 5. veljače vrijedit će za novi datum, a povrat novca za one kojima datum ne odgovara moguć je od 28.1. do 20.2. u ponoć.

Vidimo se u Areni Zagreb 7. svibnja!

Ako vam novi termin ne odgovara, povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 20.02.2022 u ponoć.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete ostvariti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 20.02.2022 u ponoć.