graso 2023 - Ulaznice

USKRS U ARSENALU - PETAR GRAŠO  - Ulaznice

Podaci o događaju

Uskrs u Arsenalu s Petrom Grašom

Jedinstveni vokal naše scene, neponovljivi Petar Grašo, tradicionalno dolazi u kultni Arsenal 09. travnja 2023. godine s početkom u 22:00 h kako bi zadarskoj publici uljepšao i ovaj Uskrs!

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora naših prostora te je ponosni vlasnik gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji što je samo potvrda njegovog uspjeha. Njegovi nastupi u našem Arsenalu poznati su kao raskošan koncertni spektakl visoke produkcije za koji se uvijek traži ulaznica više.

„Volim i postojim“, „Ako te pitaju“, „92“, „Uvik isti“, „Ko nam brani“, „Moje Zlato“ samo su neki od hitova iz bogate karijere Petra Graše u kojima ćete moći uživati 09. travnja, na sam dan Uskrsa! Proslavite blagdan uz Vaše najdraže, provedite večer isprepletenu pozitivnom energijom i otkrijte iz prve ruke zbog čega ovaj glazbenik nosi epitet „miljenik publike“. Sigurni smo da će ova glazbena poslastica istinski uljepšati Uskrs svima koji se odluče tu veličanstvenu večer provesti u čarobnom ambijentu povijesnog zadarskog Arsenala.

Parter – slobodno stajanje

VIP standard (barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije)

* Invalidi u kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice.

**Djeca do 12 godina u pratnji odrasle osobe ulaze besplatno.