Urban & 4 - Ulaznice

Urban & 4 - Ulaznice ©

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

Lokacija

18tra sub 22:00

Urban & 4 u Arsenalu - ODGOĐENO

Arsenal Zadar, Zadar
odgođeno

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

[Obavijest organizatora - Ilirija d.o.o.]

Poštovani kupci,

Koncert Urbana&4, koji se trebao održati 18.4.2020., je odgođen. Novi datum održavanja još nije poznat. Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum.

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati novome terminu ulaznice možete vratiti na prodajno mjesto gdje su kupljene.
Ako ste kupili ulaznice putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr.

Karizmatični Damir Urban i njegova Četvorka dolaze 18. travnja u 22h u Ilirijin Arsenal.

Jedan on najimpresivnijih live bendova regije sprema za Vas večer najvećih uspješnica.

Ne propustite bezvremenske klasike kao što su “Svijet za nas”, “Moja voda” i “Mjesečev rog” “Black Tattoo”, “Sama”, “Mala truba” “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut” i mnoge druge.

100 kn - parter
120 kn - VIP standard (uključen barski stol bez stolica od sredine do zida galerije)
150 kn - VIP premium ( uključen stol sa stolicama, na galeriji)