U.K. Subs  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

LONDONSKE PUNK ROCK LEGENDE U.K.SUBS DOLAZE U NEDELJU 4. VELJAČE U ZAGREBAČKI BOOGALOO U SKLOPU „40 ANNIVERSARY“ TURNEJE UZ GOSTE SKRETNIČARI I EKSODUS

Londonska punk rock legenda U.K. Subs na čelu sa živučom punk rock legendom Charile Harperom koji i u sedamdest i četvrtoj godini života nastavlja konstantu turneja, služeći se motom “On Tour Forever” svirajući iz godine u godinu novim punk rock generacijama. Ovoga puta slaveći 40. obljetnicu postojanja te predstavlajjući svoj posljednji, devetnaesti studisjki album „Ziezo“ i dva potpuno nova singla „Predator“ i „The Beast“. 


Kao gosti večeri će nastupiti dva benda koja su igrom slućaja povezani jedni sa drugima, a drugi sa U.K. Subsima. Zagrebačke lokalne legende Skretničari ćiju su priču doslovno napisale zagrebačke ulice je bend koji ima u svojoj priči sve elemnte punk blockbustera osim oficialnog soundtracka, od akcije, drame, tragedije, komedije,....do tradicije. Skretničari pričaju svoju priču uličnog punka već više od dva desetljeća kroz niz personalnih promjena koje više nisu ni bitne jer je ovdje priča postala jedina bitna. Njihova himna „Banda s Mažuranca“ je definitivno punk klasik koji samo zbog toga jer nije ovjekovječen na vinilu ne prelazi lokalne granice. Drugi gosti su Eksodus koji su djelovali 1985. na lokalnoj sceni, nastali od ex članova legendarne punk grupe Skol i imaju mnogo zajedničkih crta sa Skretničarima pored neimanja oficijalnog izdanja, a to su, nažalost prije dvije godine preminuli bubnjar Prade, zatim sadašnji bubnjar Skretničara Zoid, koji je također svirao u Eksodusu, u Eksodusu pjeva back vokale Davorka, sestra originalnog bubnjara Skretničara, Dubravka i sestra osnivača, gitariste, pjevača i autora večine ranih pjesma Skretničara, Domagoja, kojeg na žalost također nema više među nama. Ima toga još, ali.... Eksodus je već više puta nastupio sa U.K. Subsima tako da je i to u neku ruku postala tradicija, a uz to su U.K. Subs jedni od njihovih glavnih uzora, a u svome opusu Eksodus već godinama imaju i pjesmu „Warhead“. 

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijene ulaznica iznose 70 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 90 kn.


Jedna osoba u pratnji 100% invalida ima besplatan ulaz. Invalidi plaćaju ulaz.
Besplatan ulaz za djecu do 12 godina uz pratnju punoljetne osobe.