Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Za sve ljubitelje žestokog zvuka, Metropolis Club je spremio pravu poslasticu. Program pod nazivom Hard Rock Night dovodi nam u petak 19.10 dva vrhunska tribjuta iz Zagreba. Ballbreakersi i Broken Rockersi sviraju već godinama po zagrebačkim i hrvatskim binama legendarne hitove AC/DC-ja i Motorheada i to im stvarno odlično ide. Uvjerite se sami kako zvuče, pojavite se u petak 19.10 u Metropolis Club i za cijenu ulaza od 30 kuna uživajte u čistokrvnoj hard rock večeri.

Broken Rockers - Legendarni tribute band od legendarnog Ilinka koji sviraju i pjevaju legendarne pjesme Motorheada.Oni su prljavi,ružni(ma nisu) i sviraju najglasnije moguće 🤟🤟.Po prvi puta razvaljuju na bini Metropolis Cluba i kažu da se posebno vesele..

http://broken-rockers.6te.net/index.html

Ballbreakers - Što reći o Ballbreakersima.Jedan od najdugovječnijih tributa u Zagrebu sa kontinuiranim desetogodišnjim radom po binama Hrvatske i Europe.Po tko zna koji put dolaze razvaliti Novi Zagreb,Metropolis Club i Vas drage slušaoce koji neumorno dolazite po još AC/DC magije 🤟🤟🤟.

https://www.youtube.com/user/BallbreakersCRO