tragoviusjeti - Ulaznice

Tragovi u sjeti - M. Dedić & Z. Predin

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - MUSIC TIME]

Shodno trenutnim epidemiološkim mjerama koje su na snazi u RH, nismo u mogućnosti održati koncert "Tragovi u sjeti" u Vašem gradu. 

U najkraćem mogućem roku, sukladno odlukama stožera, objaviti ćemo novi datum koncerta "Tragovi u sjeti" na našim društvenim mrežama i prodajnim sustavima. 

Molimo Vas da zatražite povrat Vaših ulaznica na info@eventim.hr. 


Hvala Vam na razumijevanju! 


Vaš Music Time


***KONCERT ZA DUŠU, KONCERT ZA PAMĆENJE…


„TRAGOVI U SJETI“

MATIJA DEDIĆ & ZORAN PREDIN

Zbog epidemioloških mjera te smanjenja kapaciteta dvorana, koncert zakazan za prosinac 2020 godine odgađa se na novi datum u veljači 2021 godine. Ulaznice kupljene za prvi datum, vrijediti će i za drugi.

Kupac koji želi izvršiti povrat ulaznica, molimo da se javi na prodajno mjesto na kojem su ulaznice i kupljene do 31.12.2020. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva s brojem narudžbe na info@eventim.hr do 31.12.2020.


NOVI DATUM!

14.02.2021. HNK, ZADAR S POČETKOM U 20:00H


Koliko bi različitih koncerata morali posjetiti, da bi čuli svoje najomiljenije pjesme, koje već godinama pjevušite ispod tuša? Najmanje dvadeset! Ili samo jedan, ali pravi!


To je koncert TRAGOVI U SJETI, jedinstveni koncertni program najljepših pjesama, koje su osvojile sve generacije.Jesen u meni, Ti si mi u krvi, Galeb i ja, Priča o Vasi Ladačkom, Tvoje nježne godine, Pamtim samo sretne dane i mnoge druge, će vas virtuoznim muziciranjem pianista Matije Dedića i zavodljivim vokalom Zorana Predina, zaljuljati u sjetnu koncertnu atmosferu zajednićkog pjevanja. Intimni ugodjaj, odlična glazba, pjevana poezija in vrhunska izvedba, kako koncert opisuju kritike, bez dvojbe dobri su razlozi, da se zagrlimo u pozitivnu nostalgiju najvećih hitova.


Zoran Predin: vokal

Matija Dedić: koncertni klavir

Čuveni pjevač i pijanistički virtuoz, dva veličanstvena glazbenika i umjetnika, kroz ovaj veličanstveni opus pokazali su da nedvojbeno pripadaju najvećim regionalnim izvođačima.

O izboru pjesama na albumima Tragovi u sjeti rekli su :

Intimna atmosfera, odlična muzika, pjevana poezija i vrhunska izvedba, pobjednička su kombinacija ovog koncerta. (Hrvoje Horvat -Večernji list)

Oba umjetnika načinila su hrabri umjetnički iskorak. Izašli su iz svojih žanrovskih okvira, sublimirali ono svoje najljepše i predstavili nam se sa neponovljivim setom ljupkih izvedbi pjesama koje svi dobro poznajemo, ali ne i u ovakvim izvedbama. Bez obzira koju pjesmu da su obradili, bila ona pop, rock ili folk opredjeljenja, dali su im svoj prepoznatljivi pečat. Imponira lakoća kojom nam ova dva velika umjetnika donose svoje viđenje ovdje prezentovane muzike.(Dragutin Matošević – Barikada.com)


Linkovi na pojedine pjesme :

Te noći kad umrem : https://www.youtube.com/watch?v=yYYuGRCMufE

Jesen u meni: https://www.youtube.com/watch?v=EJmfBBn6AJQ


Ne propustite 90 minuta čiste emocije u poetskoj večeri koja Vas očekuje u HNK ZADAR , 14.02.2021. sa početkom u 20:00h.

Prisjetimo se zajedno mnogih ljudi i pjesama koje smo voljeli i koje volimo.

Ulaznice kupite preko sustava EVENTIM.hr te na blagajni HNK.


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.