Tough Mudder 5K Urban

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Nakon kupnje ulaznica OBAVEZNA REGISTRACIJA na https://toughmudder.hr/registracija/ 


 


Broj karata u prodaji je ograničen!
Za B2B ulaznice kontaktirajte direktno prodajnog predstavnika ili popunite obrazac na https://toughmudder.hr/b2b/


Na izazovu mogu sudjelovati punoljetne osobe ili osobe između 14 i 18 godina uz pratnju punoljetne osobe.


Gledatelji ulaze besplatno.

Standardni ulaz uključuje: osoblje za pomoć pri registraciji, a za svakoga tko dođe do cilja čeka ga majica, traka za glavu, 1x besplatno piće po sudioniku i besplatna fotografija tima. 

Možeš sudjelovati kao pojedinac ili kao tim, a u svom timu možeš imati neograničeni broj sudionika. Karte možete kupiti za događaj u petak ili u subotu, ali i za oba dana odvojeno.  

ŠTO JE TOUGH MUDDER 5K URBAN?


Svjetski megapopularan sportski event Tough Mudder napokon dolazi i u Hrvatsku! Ove jeseni skupi ekipu za Tough Mudder 5K Urban, izazov na 5 kilometara s više od 10 najzanimljivijih prepreka u industriji. 


Svladaj ih sve 11.10.ili 12.10.2019. na zagrebačkom Bundeku i Savskom nasipu. 


No ovo nije utrka - ovo je timski izazov koji trčanje pretvara u timski sport.


Tough Mudder izazovi prepuni su prepreka za pojedince i timove koji garantiraju da ćeš do cilja stići s više prijatelja nego što si ih imao na startu.


Ako dolaziš sam, a zelis biti dio tima, ne brini, mi ćemo te povezati u tim na dogadjaju gdje ćeš upoznati nove prijatelje s kojima ćeš podijeliti nezaboravno iskustvo. 


Kako je ovo izazov bez podija, pobjednika ili sata protiv kojeg se natječeš, nije bitno koliko brzo možeš doći do cilja, nego stavlja naglasak na timski rad, zajedništvo i nezaboravna timska iskustva.


Budi dio zajednice od 3.5 milijuna sudionika sa 4 kontinenta koji su osvajali Tough Mudder i proslavili uspjeh svog tima s najfinijom pivom i festivalskom zabavom nakon savladanih izazova!


Više informacija na: www.toughmudder.hr
Facebook: Tough Mudder Adria
Instagram: toughmudderadria


_____________________________________________________________________________________


Podaci (ime, prezime, adresa, kontakt) će se poslati trećoj strani isključivo kako biste ostvarili i preuzeli sve stavke iz navedenog paketa i dovršili registraciju timova te se neće koristiti u druge svrhe.