Učitavanje...

Dostupni datumi

Podaci o događaju

199.00kn samo do 15.03!
Cijena raste 4 puta do događaja!
Limitirani broj karata u prodaji!
Za B2B ulaznice kontaktirajte direktno prodajnog predstavnika na toughmudder.hr/B2B

Gledatelji ulaze besplatno.

Standardni ulaz uključuje: osoblje za pomoć pri registraciji, a za svakoga tko dođe do cilja čeka ga majica, traka za glavu, 1x besplatno piće po sudioniku i besplatna fotografija tima. U svom timu možeš imati neograničeni broj sudionika, a prijaviti se možete za događaj u petak ili u subotu, ali i za oba dana odvojeno. 

TOUGH MUDDER 5K URBAN

ISKUSTVO KOJE SE PAMTI

 Svjetski megapopularan sportski event Tough Mudder napokon dolazi i u Hrvatsku! Ove jeseni skupi ekipu za Tough Mudder 5K Urban, izazov na 5 kilometara s više od 10 najzanimljivijih prepreka u industriji. Svladaj ih sve 12.10.2019. na zagrebačkom Bundeku i Savskom nasipu.

No ovo nije utrka - ovo je timski izazov koji trčanje pretvara u timski sport.

Tough Mudderovi izazovi prepuni su prepreka za timove i garantira da ćeš do cilja stići s više prijatelja nego što si ih imao na startu.

Kako je ovo izazov bez podija, pobjednika ili sata protiv kojeg se natječeš, nije bitno koliko brzo možeš doći do cilja, nego stavlja naglasak na timski rad, zajedništvo i nezaboravna timska iskustva. Bilo da ti zatreba netko tko će te pogurati ili pružiti ruku u pomoć, tvoji Muddersi su uz tebe na svakom koraku puta. Bez obzira dolaziš li s ekipom ili sam, sve što trebaš je ostaviti svoje strahove na parkiralištu i skupiti volju da pomakneš granice svojih mogućnosti.

Budi dio zajednice od 3.5 milijuna sudionika sa 4 kontinenta koji su osvajali Tough Mudder i proslavili uspjeh svog tima s najfinijim pivom i festivalskom zabavom nakon savladanih izazova!

_____________________________________________________________________________________

Early bird cijena - 199kn ( vrijedi do 15.03.2019.)
Više informacija na: toughmudder.hr

Za B2B ulaznice kontaktirajte direktno prodajnog predstavnika na toughmudder.hr/B2B