tony_zg21 - Ulaznice

Tony Cetinski

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora - Media Life Style]


Odgođen je koncert Tonija Cetinskog, koji se trebao održati 29.5.2021. u Areni Zagreb.

Novi datum održavanja bit će objavljen uskoro, a sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum održavanja.


Ako Vam novi termin održavanje ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti od 14.5.2021. do 30.6.2021. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti do 30.6.2021.. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.


***


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.


Ekskluzivno – Tony Cetinski i #samoljubav, 29.05.2021., u Areni Zagreb! 

Izuzetno uspješna turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog doživljava svoj vrhunac.

Nakon što je u sklopu spomenute turneje, obišao gotovo cijelu regiju, ali i svijet, na red je došlo nešto zaista posebno. 

I zato, vam ekskluzivno otkrivamo, glazbeni događaj, koji se ne propušta - #samoljubav i Tony Cetinski, 29.05.2021., u Areni Zagreb!

Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, Arene, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio Tonyjevog glazbenog opusa. 

Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što radi zajedno sa svojom cijelom ekipom.

Sudeći po dosadašnjim održanim koncertima u sklopu turneje, Tony je publici iznio savršeni glazbeni program, koji apsolutno nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.

 ' #samoljubav tour, dosada je vidjelo preko pola milijuna ljudi u regiji, ali i svijetu! Na red dolazi i Zagreb, 29.05.2021.!

Svoju ulaznicu, možete kupiti putem sustava Eventim.hr, već danas

i, nemojte kasnije reći, da vas nismo na vrijeme upozorili', poručio je Tony Cetinski 

I zato, već sada, datum 29.05.2021., upišite u svoje kalendare, jer toga dana, #samoljubav događa se u Areni Zagreb, na koncertu Tonyja Cetinskog!