Tony Cetinski

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora - Media Life Style]

''Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Tonyja Cetinskog 30.05.2020. u Areni Zagreb neće održati.

Čekamo objavu kada će to biti moguće, kako bismo mogli dogovoriti novi termin.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti, od 27.05.2020. do 15.6.2020., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr.''


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Ekskluzivno – Tony Cetinski i #samoljubav, 30.05.2020., u Areni Zagreb! 

Izuzetno uspješna turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog doživljava svoj vrhunac.

Nakon što je u sklopu spomenute turneje, obišao gotovo cijelu regiju, ali i svijet, na red je došlo nešto zaista posebno. 

I zato, vam ekskluzivno otkrivamo, glazbeni događaj, koji se ne propušta - #samoljubav i Tony Cetinski, 30.05.2020., u Areni Zagreb!

Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, Arene, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio Tonyjevog glazbenog opusa. 

Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što radi zajedno sa svojom cijelom ekipom.

Sudeći po dosadašnjim održanim koncertima u sklopu turneje, Tony je publici iznio savršeni glazbeni program, koji apsolutno nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.

 ' #samoljubav tour, dosada je vidjelo preko pola milijuna ljudi u regiji, ali i svijetu! Na red dolazi i Zagreb, 30.05.2020.!

Svoju ulaznicu, možete kupiti putem sustava Eventim.hr, već danas
i, nemojte kasnije reći, da vas nismo na vrijeme upozorili
', poručio je Tony Cetinski 

I zato, već sada, datum 30.05.2020., upišite u svoje kalendare, jer toga dana, #samoljubav događa se u Areni Zagreb, na koncertu Tonyja Cetinskog!