Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Koncert Tonyja Cetinskog u Rovinju 21.6.2018. je nažalost odgođen zbog najavljenog olujnog nevremena. Novi datum je 26.7.2018.

Ako Vam novi datum ne odgovara, povrat možete ostvariti do 21.7.2018. na prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili.

Ako ste ulaznice kupili putem naše web stranice, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 21.7.2018.TONY CETINSKI

Petak, 27. srpnja 2018. u 21:30 sati / Ljetna pozornica, Opatija

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert 27. srpnja u Opatiji, na najljepšoj otvorenoj sceni na Mediteranu – Ljetnoj pozornici.

Uz njegov TonyC Orchestra, gosti koncerta su: Marko Kutlić, Jure Brkljača, David Temelkov i kao specijalni gost, Elvis Stanić.

Tony Cetinski već godinama vlada domaćom i regionalnom glazbenom scenom i slovi kao pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti čemu svjedoče brojna priznanja u zemlji i širom svijeta. Dobitnik je nekoliko glazbenih nagrada Porin, snimio je duet sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, gostovao na koncertima Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hall-u, dobio ekskluzivna prava za svjetsku uspješnicu "Jeanny" glazbene ikone Falca te iz godine u godinu popunjavao dvorane širom Hrvatske i okolnih zemalja.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 4 godine ulaze besplatno.