TONY CETINSKI - Ulaznice

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi s izbijanjem novog koronavirusa, zatvorena su sva Eventimova i mnoga partnerska prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja prava na povrat ulaznica za događanja odgođena u rokovima koje su odredili organizatori.

U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana te izbjeći opasne situacije. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život. 

Obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i rokovima povrata ulaznica nakon završetka mjera za ograničavanje javnog okupljanja i kretanja u zemlji. 

 

[Obavijest organizatora]

Poštovani kupci!

Obzirom na trenutne okolnosti, potražili smo pogodniji datum za koncert Tonyja Cetinskog u Celju. Novi datum je 23. svibnja 2020.
Već kupljene ulaznice vrijede za novi datum, ali ako ne možete prisustvovati koncertu, ulaznice možete vratiti do 15. ožujka na prodajno mjesto gdje ste i kupili. Ako se ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 15.3.2020.