bralić i intrade 2021 opatija šibenik - Ulaznice

Tomislav Bralić & Klapa Intrade

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Tomislav Bralić i klapa Intrade koncertima slave 35 godina karijere!

Za omiljene Zadrane obilježavanje 35 godina glazbenog djelovanja velik je događaj!

Tomislav Bralić i Intrade poznati su po tome da vole ono čime se bave i publika to cijeni. Njihovi su nastupi uistinu lijek za dušu, u potpunosti se daju na pozornici, a publika ih podržava gromoglasnim pljeskom. Uspijevaju već godinama, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa. Od 1985. do danas nastupali su po Hrvatskoj, susjednim zemljama, po Europi, a našu su glazbenu baštinu i kulturu pronosili na svojim turnejama po Americi i Australiji. Objavili su brojne albume i pjesme koje ostaju generacijama koje dolaze, a gotovo svaki njihov spot otkriva neku od dalmatinskih lokacija, od kojih svaka ima neku svoju priču.


Pred slavljenicima je ovog ljeta mnogo nastupa na brojnim lokacijama. Ponosni su i sretni što svoj veliki rođendan mogu napokon proslaviti obljetničkim koncertima po jadranskoj obali i tako ispuniti obećanje svojoj vjernoj publici da će rođendan slaviti zajedno, uz svoje najpoznatije hitove i neizostavnu dobru energiju.


1. 8. OPATIJA - LJETNA POZORNICA

Kolovoz će klapa otvoriti koncertom na opatijskoj Ljetnoj pozornici, na kojoj su i prošle godine održali fenomenalan nastup prepun emocija, nostalgije, klapskih uspješnica i humora. Intrade će tako još jednom ugrijati publiku pod vedrim nebom i tik uz more.


3. 9. ŠIBENIK - TVRĐAVA SV. MIHOVILA

Prošle su godine Intrade u rekordnom roku rasprodali šibensku tvrđavu, a osobito su bili sretni jer im je to bio prvi nastup u karijeri na toj znamenitoj lokaciji. Nastup su dugo priželjkivali, ostao im je u lijepom sjećanju pa se od srca raduju ponovnom susretu.

VAŽNO

Koncerte u Opatiji i Šibeniku prate stroge epidemiološke mjere pa zato pozivamo sve da ulaznice kupe što prije zbog smanjenih kapaciteta (broj publike ograničen je i time drastično smanjen, a rasporedom sjedala ili stolova onemogućen jer blizak kontakt prisutnih posjetitelja). Posjetiteljima nisu potrebne potvrde o ciljepljenju ili potvrde o preboljenju bolesti uzrokovane virusom COVID-19. Posjetiteljima se na ulasku u koncertne prostore mjeri tjelesna temperatura i dezinficiraju ruke.