Tomislav bralic Zapresic 0106 - Ulaznice

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

***


Poštovani posjetitelji ciklusa "Ban. Glazba. Uspomena."!

Na poveznici niže možete pronaći sve informacije i upute radi lakšeg pristupa i snalaženja na posjedu Novih dvora u Zaprešiću.

Link: https://www.visitzapresic.hr/novosti/posebna-regulacija-prometa-u-zapresicu-za-vrijeme-trajanja-koncerata-ciklusa-ban-glazba-uspomena/


Želimo Vam ugodan boravak u Zaprešiću.


***


9. srpnja na čarobnoj ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića

Tomislav Bralić i klapa Intrade


Bajkovita ljetna pozornica Novih dvora bana Jelačića, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, donosi magičnu večer uz Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Kao završni glazbeni čin u sklopu ciklusa “Ban. Glazba. Uspomena.”, u gradu bana Jelačića 9. srpnja 2022. s početkom u 21 sat čekaju vas Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Čarobni perivoj na lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću bajkovita je povijesna lokacija koja će vas, uz najljepšu klapsku pjesmu, zasigurno ostaviti bez daha.

Tomislav Bralić i klapa Intrade godinama su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu ponajviše uživaju u dijeljenju emocija sa svojom vjernom publikom. Teško je odoljeti atmosferi koja vlada na nastupima – zvonak, topao i jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima klape dobitna su kombinacija.

Pridružite nam se u prekrasnom perivoju dvorca bana Jelačića koji je okružen višestoljetnom šumom i uživajte u glazbenoj čaroliji uz Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 9. srpnja!

www.visitzapresic.hr


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja kupuje ulaznicu.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede u krilu roditelja/staratelja/pratnje.

VIP paket uključuje sjedenje u VIP executive zoni na povišenoj platformi sa sjajnim pogledom, stol i stolice za 4-6 osoba, poseban ulaz za VIP goste, šampanjac i praline dobrodošlice, poseban pristup toaletima i šanku s pićem.