tomislav bralić 2022 cibona - Ulaznice

TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Na red je došao 16. veliki nastup Tomislava Bralića i klape Intrade u prosincu u glavnome gradu Hrvatske.

Ovi su zagrebački koncertni spektakli uoči Božića postali svojevrstan fenomen, ali i zaštitni znak ove omiljene hrvatske klape. Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i Zagreb dobili su više od koncerta, dobili su tradiciju koja se ne propušta!

Ove će godine u petak, 2. prosinca ponovno zapjevati u zagrebačkoj Ciboni. Publika će tad imati priliku uživati u njihovim najvećim hitovima, kao što su "Zora bila", "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", ali i čuti pokoju pjesmu s njihovog novog albuma „Još bi tija“ koji se pokazao kao hit ovog ljeta.

Ovi su tradicionalni zagrebački koncerti na glasu po izvrsnoj atmosferi te produkciji koja je svake godine sve bogatija i kvalitetnija. Uz to, Tomislavu Braliću i klapi na pozornici znaju se pridružiti i zanimljivi gosti. S njima su tako pjevali Oliver Dragojević, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Tony Cetinski, Petar Grašo, Nina Badrić, Meri Cetinić, Radojka Šverko... No, ove godine će tom popisu, kao pravo malo glazbeno iznenađenje za publiku, pridružiti još neka glazbena imena.

Ova godina Tomislavu Bralići i klapi Intrade bila je veoma uspješna. Osim novim albumom, mogu se pohvaliti i radom na dokumentarnom filmu koji će izaći početkom sljedeće godine te rekordnim brojem koncerata. Posebno se ističe ljetna turneja koja je publici, osim dobre glazbe, približila i brojne hrvatske povijesne lokacije. Održali su i turneju "Večernja glasbena čarovnija" na najljepšim slovenskim trgovima. No, tradicionalnom zagrebačkom koncertu posebno se raduju.

16. put u Zagrebu i već 8. put u Ciboni – Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno će napraviti glazbeni spektakl za pamćenje!


***

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz predočenje invalidske iskaznice, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 3. godine ulaze besplatno i sjede u krilu.