tomislav bralić i klapa intrade vrsar 2022 - Ulaznice

TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Podaci o događaju

Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

Koncert Tomislav Bralić i klapa Intrade

8. rujna u 21 sat, kamenolom Montraker, Vrsar

Zapjevajte s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”


Jedni od naših najpoznatijih izvođača Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će 8. rujna u 21 sat u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, u sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”. Svoje najveće hitove izvest će na predivnoj pozornici iznad morske obale i održati nezaboravan koncert za pamćenje! Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventim.

Tomislav Bralić i klapa Intrade djeluju od 1985. godine i u međuvremenu su oko sebe okupili zavidnu publiku i obožavatelje diljem svijeta te postali ponosni vlasnici više prestižnih nagrada. Među njima se izdvajaju nagrade “POVELJA F.E.S.T.” koju dodjeljuju međunarodni novinari za promidžbu hrvatskog turizma te posebna Povelja Republike Hrvatske koju im je dodijelila aktualna predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović.

Tomislav Bralić obilježio je posljednjih nekoliko godina rada klape svojim pjesmama i interpretacijom. Zajedničkim radom stvorili su niz hitova i kultnih pjesama koje obilježava naglašen emotivni naboj što se iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Njihovoj popularnosti svjedoče pune dvorane i stadioni diljem svijeta. Kontinuirano nastupaju u Hrvatskoj i Europi, u Njemačkoj, Austriji, Belgiji, Švicarskoj, Sloveniji, Češkoj, BiH i Italiji. Njihove turneje Amerikom, Kanadom i Australijom morale su se produžiti zbog iznimnog interesa publike. Njihovi koncerti redovito su rasprodani, a među njima se izdvaja onaj u Zagrebačkoj Areni 2011. godine, čija objava na CD/DVD-u je prodana u dijamantnoj nakladi.

Klapu Intrade osnovali su Nikica Gregov i Zdenko Knežević, koji su ju imenovali prema zbirci pjesama Ljube Stipišića. Umjetnički voditelj klape od 1988. godine je Davor Petrović, glazbeni pedagog. Klapa postaje značajna u hrvatskom kulturnom kontekstu zbog svojih izvedbi i interpretacija zadarskog autohtonog višeglasja. Uz dalmatinske pjesme, okušali su se i u interpretaciji skladbi starih majstorskih moteta i madrigala iz vremena renesanse. Rado pjevaju dalmatinske šansone, prerađuju i skladaju nove. Bralić i Intrade svojim koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata.

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, 8. rujna u 21 sat. Poslušajte predivnu izvedbu njihovih najvećih hitova u jedinstvenom i očaravajućem ambijentu nenadmašne lokacije! Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventim.

U sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’, koji traje od 8. do 11. rujna, nastupit će i Božo Vrećo, Queen Real Tribute i Vlatko Stefanovski i V3 Trio.


Osobe sa invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja plaća ulaznicu.

Djeca nemaju besplatan ulaz.