bralić i intrade 2021 makarska - Ulaznice

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Tomislav Bralić i klapa Intrade planiraju ove godine uživati u svakom koncertu kao da su na samom početku karijere a ne izvođači koji nas više od 35. godina oduševljavaju svakim novi nastupom i novom pjesmom!

Svojim šarmom, opuštenošću i radošću Tomislav Bralić i Intrade već godinama osvajaju gdje god stignu. Ništa ih neće pokolebati pa su odlučili svoj veliki rođendan - 35 godina karijere proslaviti u 2021.! Od a cappella početaka do današnjega modernog izričaja dalmatinske pisme, prošli su zaista svašta i vidjeli mnoga mjesta, gradove, države i druge kontinente te nastupili od konoba do arena i stadiona.

Ovo ljeto biti će raspjevano da se klapa i publika izgušta do mile volje. Ovom prilikom najavit ćemo prva dva koncerta klape, koji su dio vrlo značajnog projekta „Jer svirati se mora“ koji je pokrenuo niz koncerata u Hrvatskoj .

MAKARSKA – LJETNO KINO, 20.06.2021. u 20.30 sati

SOLIN – GRADINA , 23.07.2021. u 21.00 sat

Prvi koncert održat će se u Makarskoj, u ljetnom kinu, koji je važan koncertni prostor s bogatom poviješću. Klapa je tamo održala brojne koncerte, a veže ih lijepa uspomena za taj grad gdje su dobili i „Porin“ 2007. za najbolju klapsku izvedbu za pjesmu „Jube moja“.

Ulaznice za koncert u Makarskoj su u prodaji od 29.05., a za Solin od 03.06.

Koncert u solinskoj Gradini će biti prava poslastica koja će dočekati klapu i publiku potpuno renovirana i u punom sjaju! Omiljeni koncertni prostor zbog jedinstvenog ambijenta vrlo brzo postat će ponovno nezaobilazno mjesto, a Solin grad u kojem imate na izbor povijesne lokalitete idealne za velike spektakle. Čim je klapa saznala da se Gradina renovira poželjeli su tu nastupiti jer su im najdraži nastupi u prostorima koji imaju povijesnu vrijednost i autentičnu arhitekturu.

No, najveći im je gušt stati na domaće tlo i sa svojom vjernom publikom uživati u onome u čemu su najbolji - u pismi i zabavi.

A riječima Tomislava Bralića teško je odoljeti:

Pozivam sve ljubitelje naših pjesama da dođu u Makarsku i Solin te da na vrijeme osiguraju karte jer će ih biti manje nego inače i zapivaju s nama!

Program sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Vrlo brzo ćemo objaviti i druge koncerte koji čekaju slavljenike i njihovu vjernu publiku a nastupat će u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Klapa je pripremila puno iznenađenja koja ćemo otkrivati postepeno.

Ulaznice za prvi koncert potražite na www.eventim.hr, a do nastupa uživajte u njihovim spotovima!