tomjones_opatija20 - Ulaznice ©

Tom Jones

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - STAR PRODUKCIJA]


'' Zbog trenutne epidemološke situacije u svijetu, preporukama i odlukama nadležnih službi o odgodi održavanja javnih događanja u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19), otkazani su ljetni koncerti Toma Jonesa među kojima i nastup koji se 11. srpnja 2020. trebao održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji.


 


"Žao mi je što vas moram obavijestiti kako se moji ovogodišnji ljetni koncerti moraju odgoditi za sljedeću godinu. Kao što i sami sigurno znate, nastupi se neće moći nastaviti kao do sada i to vrijedi za sve koji rade u glazbenoj i zabavnoj industriji. Moj tim pozorno prati odluke vlade u vezi organiziranih okupljanja. U skladu s tim moramo odgoditi koncerte kako bi moji obožavatelji, tim i svi koji rade na realizaciji projekta bili sigurni.


Također je važno olakšati pritisak na sve one koji se bore s virusom na prvoj liniji. Znate koliko volim nastupati, ali sigurnost svih mora biti na prvom mjestu. U dogovoru s lokalnim promotorima radimo na tome da se osiguraju novi datumi za koncerte koji su odgođeni. U međuvremenu, molim vas ostanite doma i budite sigurni. Veselim se ponovnom susretu." - izjavio je Tom Jones.


 


Izlazak iz ove izvanredne situacije te normalizacija životnih prilika sadašnji su temeljni ciljevi, te vjerujemo kako će se koncert na Ljetnoj pozornici dogoditi čim okolnosti za to budu povoljnije. Zahvaljujemo svima na razumijevanju, pazite na sebe i budite odgovorni. Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene ulaznice.


Ako ste ulaznice kupili putem Eventim web stranice, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.


 


Star Produkcija i Festival Opatija''


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni.
Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, s time da sjede roditeljima u krilu.


U PONUDI - ART TICKET! 


ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.
KONCERTNI SPEKTAKL U HRVATSKOJ: TOM JONES U SRPNJU NASTUPA U OPATIJI


Velški glazbenik, koji ove godine slavi 80. rođendan prvi put dolazi u Opatiju, a na Ljetnoj pozornici nastupit će 11. srpnja 2020. godine


Tom Jones jedan je od rijetkih glazbenika koji i na pragu osamdesete uspješno odrađuje svjetske turneje. Na sceni je više od 50 godina, a njegovi posljednji albumi "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" i "Praise & Blame" oduševili su ne samo obožavatelje već I svjetsku glazbenu kritiku. Jones je posljednji put u Hrvatskoj nastupio prošle godine u Dubrovniku, a sada se ponovno vraća na Jadran, no ovaj put u Opatiju gdje će u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija, 11. srpnja održati koncert na Ljetnoj pozornici.


- Iako je Tom Jones često nastupao u Hrvatskoj iznimna nam je čast što će prvi put nastupiti na Ljetnoj pozornici. Njegovi koncerti neopisiv su doživljaj stoga očekujemo koncertni spektakl  - rekao je organizator koncerta i direktor Star produkcije, Alen Ključe.


Jones je u karijeri objavio 41 studijski album, a uz to ima 20 video albuma, pet live i 16 kompilacija. Glazbene kritičare posebno su oduševili, što produkcijski, što izvedbom, posljednja tri  što je samo potvrda da s pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih izvođača u povijesti glazbe. Tomov album iz 1999. godine "Reload", na kojemu su hitovi "Sex Bomb" i "Mama Told Me Not to Come", najprodavaniji je u njegovoj karijeri, a na prvom mjestu britanskih top lista prodaje bio je dvije godine. 


-Ovakvi koncerti čine nas vrlo ponosnima, jer je osim što puno znače za našu destinaciju nude i nezaboravan ugođaj posjetiteljima i samim glazbenicima. Za razliku od ostalih lokacija ovdje u intimnom ambijentu nadomak mora posjetitelji su na svega nekoliko metara od glazbenih zvijezda što je uistinu jedinstvena prilika i događaj za cjeloživotno pamćenje. Naša dosadašnja suradnja s vrijednom ekipom Star Produkcije uvijek je bila na uzajamno zadovoljstvo stoga veseli što ovaj koncert radimo upravo s njima – rekao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija. 


Jones je jedan od rijetkih izvođača koji je i nakon toliko godina na sceni u samom vrhu glazbene industrije. Upravo zbog doprinosa umjetnosti te promociji Velike Britanije u svijetu, kraljica Elizabeta II ga je 2006. godine imenovala vitezom I dala mu titulu Sir, a 2012. nastupio je I na njenom Dijamantnom jubileju u Buckinghamskoj palači.
U svojoj impresivnoj karijeri dobio je mnoga priznanja; BRIT Award za doprinos glazbi, Silver Clef za životno djelo, Hitmaker nagradu od američke Kuće Slavnih te prestižnu Music Industry Trust Award. 


Glazbeni spektakl ovog nevjerojatnog pop rock pjevača raskošna baritona s istinskim osjećajem za soul i blues je koncert koji se ne smije propustiti. Ulaznice za nastup Toma Jonesa, 11. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici možete kupiti od petka, 14. veljače.