To je moja zemlja

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo najaviti izuzetan glazbeni događaj, koncert u čast   hrvatske glazbe pod nazivom „To je moja zemlja“ koji će se održati na prostoru zapadne tribine Gradskog stadiona Poljud, dana 09.06.2019. godine u 20.00 sati.  Na koncertu će nastupiti  najbolji izvođači hrvatske glazbe sa skladbama koje su  ostavile trajni trag u našoj zabavnoj glazbi.

Sve izvođače pratit će „Orkestar Josipa Cvitanovića“.

Voditelji programa su Mirna Berend, Oliver Mlakar i Mirta Šurjak.

Koncert je humanitarnog karaktera, budući će se iz prihoda donirati sredstva za kupnju laparaskopskog stupa s potrebnom opremom za laparaskopske i endoskopske operacije Zavoda za urologiju, a uz suglasnost KBC-a Split.

Organizatori koncerta su Karaman koncert d.o.o. iz Splita, Udruga „Picaferaj“ iz Splita, a u svojstvu suorganizatora  Hrvatski nogometni klub Hajduk š.d.d. iz Splita.

Koncert je humanitarnog karaktera budući će prihod, po odbitku troškova, biti doniran KBC-u Split za kupnju laparaskopsog stupa s potrebnom opremom za laparaskopske i endoskopske operacije Zavoda za urologiju.

Na koncertu će nastupiti: Prljavo kazalište, Dubrovački trubaduri, Tony Cetinski, Novi fosili, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Miroslav Škoro, Kićo Slabinac, Ranko Boban,Jasna Zlokić, Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Meri Cetinić, Mladen Grdović.