the slow readers club zagreb 2022 - Ulaznice

The Slow Readers Club  - Ulaznice

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - Los Angeles]

Odgođen je koncert grupe The Slow Readers Club koji se trebao održati 27.10.2021.

Novi datum koncerta je 14.2.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum koncerta i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum koncerta ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 15.8.2021. slanjem zahtjeva na info@eventim.hr.

***

THE SLOW READERS CLUB

TVORNICA KULTURE

PETAK, 27. LISTOPADA 2021.

+ October Drift


Gotovo godinu dana nakon orginalnog datuma, u petak 23. travnja 2021. izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u Tvornicu kulture. Bend je u Zagreb trebao stići u travnju ove godine, ali je kompletna turneja iz razumljivih razloga otkazana.


Otkazivanje turneje srećom nije poremetilo planove objave albuma, pa su tako The Slow Readers Ckub u ožujku izbacili izdanje “The Joy Of The Return“ koji se pokazao kao njihov najbolji i najuspješniji rad dosad. Album je ulovio 9. mjesto britanske top liste nadmašivši prethodnu, hvaljenu ploču “Build A Tower“.

TSRC su, na ostacima benda Omerta, oformili James Ryan, Aaron Starkie, James Ryan i David Whitworth. Istoimeni debi objavljen je 2011., a već je nasljednik, “Cavalcade” iz 2015., dobio odličnu podršku otočkih medija, ponajviše poznatog radijskog urednika Stevea Lamacqa. Prvi ozbiljan iskorak na kontinent bend je napravio spomenutim albumom “Build A Tower” zahvaljujući kojem su odradili veiku europsku turneju u sklopu koje su prvi put posjetili Zagreb i raspodali Mali pogon Tvornice.


S albuma “The Joy Of The Return“ već su izvučena tri singla, “All I Hear“, “Killing Me“ i aktualni “The Wait“ čiji videospot je predstavljen krajem srpnja. TSRC već duži niz godina smatraju jednim od najuzbudljivijih mančesterskih bendova koji u svom atmosferičnom i mračnom zvuku uspješno kombinira rock s plesnim electro popom.


Sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert vrijede i za novi. ulaznice su u prodaji po cijeni od 75 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 90 kn


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.