the slow readers club zagreb 2022 - Ulaznice

The Slow Readers Club

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - Los Angeles]

THE SLOW READERS CLUB

OTKAZANA EUROPSKA TURNEJA I ZAGREBAČKI NASTUP

Zagreb, 18. siječnja 2022. – Izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club uslijed trenutne situacije otkazuje europsku turneju, a time i zagrebački nastup zakazan za ponedjeljak, 14. veljače 2022.

Prenosimo izjavu benda: “Žao nam je što moramo najaviti da uslijed trenutne nesigurnosti oko svirki u zatvorenim prostorima i s situacije s međunarodnim putovanjima otkazujemo našu europsku turneju. Umjesto da ju odgodimo po četvrti put, mislimo da je bolje da ju otkažemo dok nema više sigurnosti oko putovanja i ograničenja s lokacijama. Nadamo se da nas razumijete i hvala na potpori.”

Povrat novca za zagrebački koncert može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene već od danas.

Povrat sredstava za ulaznice kupljene online na www.eventim.hr izvršen je na terećenu karticu.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na info@eventim.hr.


***

THE SLOW READERS CLUB

TVORNICA KULTURE

PETAK, 27. LISTOPADA 2021.

+ October Drift


Gotovo godinu dana nakon orginalnog datuma, u petak 23. travnja 2021. izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u Tvornicu kulture. Bend je u Zagreb trebao stići u travnju ove godine, ali je kompletna turneja iz razumljivih razloga otkazana.


Otkazivanje turneje srećom nije poremetilo planove objave albuma, pa su tako The Slow Readers Ckub u ožujku izbacili izdanje “The Joy Of The Return“ koji se pokazao kao njihov najbolji i najuspješniji rad dosad. Album je ulovio 9. mjesto britanske top liste nadmašivši prethodnu, hvaljenu ploču “Build A Tower“.

TSRC su, na ostacima benda Omerta, oformili James Ryan, Aaron Starkie, James Ryan i David Whitworth. Istoimeni debi objavljen je 2011., a već je nasljednik, “Cavalcade” iz 2015., dobio odličnu podršku otočkih medija, ponajviše poznatog radijskog urednika Stevea Lamacqa. Prvi ozbiljan iskorak na kontinent bend je napravio spomenutim albumom “Build A Tower” zahvaljujući kojem su odradili veiku europsku turneju u sklopu koje su prvi put posjetili Zagreb i raspodali Mali pogon Tvornice.


S albuma “The Joy Of The Return“ već su izvučena tri singla, “All I Hear“, “Killing Me“ i aktualni “The Wait“ čiji videospot je predstavljen krajem srpnja. TSRC već duži niz godina smatraju jednim od najuzbudljivijih mančesterskih bendova koji u svom atmosferičnom i mračnom zvuku uspješno kombinira rock s plesnim electro popom.


Sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert vrijede i za novi. ulaznice su u prodaji po cijeni od 75 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 90 kn


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.