THE SHOW MUST GO ON  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SATNICA ZA VEČERAS:
vrata: 19:00
koncert: 20:00


 


__________________________________________


Poštovani kupci,


obavještavamo vas da događaj The Show Must Go On – The World's Greatest Queen Show @ Boćarski dom, koji se trebao održati 04.04.2019. ima novi termin!


Novi datum održavanja je 06.04.2019.


Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.


Ako želite vratiti kupljene ulaznice i ostvariti povrat sredstava, to možete učiniti na istom prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili do 18.2.2019.


Ako ste ulaznice kupili putem naše stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 18.2.2019. kako bi izvršili povrat sredstava. 


Vaš Eventim


___________________________


KONCERTNI SPEKTAKL  „THE SHOW MUST GO ON – THE WORLD'S GREATEST QUEEN SHOW“ U ZAGREBU MIJENJA DATUM SA PRVOBITNOG 4. TRAVNJA ČETVRTAK NA NOVI 6. TRAVNJA SUBOTA


''The Show Must Go On – The World's Greatest Queen Show'' – nezaboravni rock spektakl sa simfonijskim orkestrom i zborom u sjećanje na Freddie Mercuryja koji se trebao prvobitno održati u četvrtak 04. travnja 2019. u zagrebačkom Boćarskom domu prebačen je zbog mnogih upita publike da se koncert održi vikendom i rasprodanog koncerta u Ljubljani, pa će se tako dodatni koncert u Ljubljani održati 04. travnja, a u Zagrebu je koncert prebačen na subotu 06. travnja. Sve ulaznice kupljene za prvobitni datum vrijediti će i za novi datum. U slučaju da publici ne odgovara novi datum se ulaznice mogu vratiti na prodajno mjesto gdje su i kupljene.


Pored toga su u prodaju puštene dodatne ulaznice za sjedeća mjesta na balkonu koje se mogu kupiti samo preko Eventim sustava i limitirane su na dvjesto komada.


Čaroliju grupe Queen i fantastičnog i neponovljivog Freddie Mercurya izvodi međunarodno priznata Queen tribute grupa The Bohemians u pratnji dvadest i pet članskog simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom svjetski poznatog dirigenta Piotra Oleksiaka (dirigirao je puno koncertata, kazališnih predstava i mjuzikala „Evita“, „Jesus Christ Superstar“, „Scrooge“, „From the Life of Musical Tailors“, „Fantom from opera“,.....), zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.


Početak koncerta najavljen je za 20 sati.


FB event:


https://www.facebook.com/events/791728787826482/