The Mission

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

''Koncert britanskih goth rock legendi The Mission koji se trebao održati u srijedu 01.04.2020. u zagrebačkom Boogaloo Clubu je zbog epidemije Corona virusa odgođen. Novi datum će se znati uskoro kada se složi nova turneja, a predviđa se da će se to dogoditi tek početkom iduće godine. 

Naime The Mission su svoju dugočekivanu europsku turneju započeli prema planiranome, 29.02.2020. u Birminghamu, na ovoj turneji su u svakom gradu svirali po dve večeri pa su tako prošli nakon Britanije, Francusku i Španjolsku te svoja posljednja dva koncerta ove turneje održali u Lisabonu u Portugalu nakon čega su zbog opće epidemije Corona virusa morali prekinuti turneju. Tako je odrađena tek četvrtina turneje pa se očekuje da će trebati dosta organizacijskih poslova i vremena da bi se izorganizirala nova turneja. 

Ulaznice za prvonajavljeni datum će vrijediti za novi datum koji će biti objavljen nakon 15.04.2020. '' 

Zbog trenutne situacije povezane s COVID-19, privremeno su obustavljeni povrati za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život.

Podržavamo napore organizatora u održavanju raznovrsnih događaja u Hrvatskoj, a vas molimo da za strpljenje dok vam ne pružimo nove informacije. Obavijestit ćemo vas o novim rokovima za povrat ulaznica odmah nakon završetka mjera za ograničavanje javnog okupljanja i kretanja u zemlji.