chemicalbrothers_zagreb19 - Ulaznice ©

The Chemical Brothers @ Zagreb

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Eventim blagajna i info pult su otvoreni 12.10.2019. od 18:00.


 


RTL Music I Mastercard donose dobre vijesti!


Od 27.9. do 5.10. plaćajte ulaznice Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta! 


Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike Mastercard i Maestro kartica


Kupnja ovih ulaznica omogućava i brzi ulaz u dvoranu Dom sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ''Mastercard® / Maestro® Fast lane'' i izbjegnite gužvu.* 


*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard / Maestro kartica koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.
Najpoznatiji elektronički dvojac, The Chemical Brothers, napokon stižu u Zagreb!
Subota, 12. listopada, Dom Sportova
 


Zagreb se ovim koncertom iznova stavlja na kartu metropola koje dovode najveća imena svjetske glazbene scene!


Nakon velike 'No Geography' turneje, koncerata i nastupa na najvećim svjetskim festivalima, od Meksika do Australije, preko Glastonburyja u Velikoj Britaniji do Fuji festivala u Japanu, a uoči velike završnice u O2 Areni u Londonu, The Chemical Brothers stižu u Hrvatsku, i to u Zagreb, gdje će nastupiti po prvi put!


Svi ljubitelji elektronske glazbe napokon će doći na svoje, jer 12. listopada u Dom Sportova stižu kraljevi electro scene!


Više od 20 godina The Chemical Brothers  iznova definiraju elektroničku glazbu kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni audio-vizualni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu. Svi koji su bili na njihovim koncertima ponavljaju kako je to iskustvo koje se ne može opisati niti ponoviti, već se iznova mora doživjeti.


Nastupi ovog electro dvojca nisu samo DJ setovi već kompletan vizualno glazbeni događaj praćen spektakularnom vlastitom produkcijom, kojom stvaraju sasvim novo iskustvo i jedno od najzanimljivijih doživljaja glazbe općenito.


Grupu The Chemical Brothers osnvali su Tom Rowlands i Ed Simons, a duo iz Machestera se uz „Prodigy“ i „Fat Boy Slim“ smatraju jednim od pionira big beat žanra elektronske glazbe. Posljednji, deveti album „No Geography“ izdan prije svega par mjeseci, pokupio je same hvalospjeve kritičara i publike, što znači da The Chemical Brothers stižu u Zagreb na samom vrhuncu svog stvaralaštva. Hrvatska publika, kao i ona regionalna koja će prisustvovati koncertu može očekivati spektakl o kojem će se još dugo pričati!


The Chemical Brothers po prvi put stižu u Zagreb, a posljednje samostalno gostovanje u Hrvatskoj, prije skoro 10 godina na Pagu, bilo je rasprodano. S obzirom na interes publike kroz sve ove godine, i kvalitetu benda koja se iznova svakim singlom, nastupom i albumom potvrđuje, očekuje sa da će i koncert u Zagrebu biti rasprodan.


Ulaznice za koncert The Chemical Brothers u Domu Sportova u prodaji su putem sustava Eventim (www.eventim.hr) po cijeni od 430 kn za parter te 350 kn za tribine.   


Linkovi


Facebook Event:
https://www.thechemicalbrothers.com/
https://www.facebook.com/ChemicalBros/
https://www.instagram.com/thechemicalbrothers/?hl=en


„No Geography“:
Got To Keep On (official video)
Eve of Destruction (Official Video)
We've Got To Try (Official Video)


 Ostalo:
Hey Boy Hey Girl (Official Music Video)
Galvanize (Official Music Video)
Block Rockin' Beats (Official Music Video)
Out of Control (Official Music Video)


Djeca do 5 godina ulaze besplatno.